2777
2789
مثل منی،منم میترسم،سونو دادی

فردا نوبت سونو قلب دارم خدا کمکم کنه 

پشتیبان گروه ۴ستاره⭐⭐⭐⭐                                 خدایا شکرت       الهی یک نظر تو کافیست تا دل بندگانت آرام و مطمعن باشد      تو که آخر گره رو باز می‌کنی پس چرا امروز و فردا می‌کنی    

آره گلم والا این نی نیا کاری میکنن آدم ب خودش شک میکنه☺️😅

آره به خدا آدم به همه چیز مشکوک میشه هی میرم شکممو نگاه میکنم میبینم نه بزرگ شده نه تغییر کرده

خسته ترینم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آره به خدا آدم به همه چیز مشکوک میشه هی میرم شکممو نگاه میکنم میبینم نه بزرگ شده نه تغییر کرده

سه ماهه اول شکم تغییر نمیکنه عزیزم اصلا نگران نباش 

حالا نی نیت هرهر بهت میخنده😅😅

دور ازجون عزیزم  ایشالا ب شادی و خوشحالی بیاد بغلت گلم قدمش خوب ومبارک باشه💞😍🌹🌹🌹🌹

مرسی عزیزم همچنین نی نی شما،من که هنوز سونو ندارم دکتر گفته دو هفته دیگه باید واژینال بدم،

خسته ترینم
مرسی عزیزم همچنین نی نی شما،من که هنوز سونو ندارم دکتر گفته دو هفته دیگه باید واژینال بدم،

بیشتر حس میکنم پسر داری نمیدونم چرا🤔

درهرصورت ب حق صاحب الزمان سلامت باشه عزیزدلممممم😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️❤️

چه زود مگه نشون میده الان،

دکتر بهم نوبت داد نمی دونم توکل به خدا

پشتیبان گروه ۴ستاره⭐⭐⭐⭐                                 خدایا شکرت       الهی یک نظر تو کافیست تا دل بندگانت آرام و مطمعن باشد      تو که آخر گره رو باز می‌کنی پس چرا امروز و فردا می‌کنی    

بیشتر حس میکنم پسر داری نمیدونم چرا🤔 درهرصورت ب حق صاحب الزمان سلامت باشه عزیزدلممممم😍😍😍😍❤️❤️❤ ...

اول سالم و سلامت باشه،بعدشم انشالله خدا از دهنت بشنوه،

خسته ترینم