2777
2789

عالیه مبارکتون باشه و اینکه زیر ۱۲۰۰ اینا سونو چیزی نشون نمیده عادیه استرس نداشته باش خیلیم زود رفتی سونو به این زودی اصلا نیاز نبود من خودم اولین سونو رو ۸ هفته رفتم 

پرنسس مامانی (♡ماه مادر♡) مهنیا😍
زود رفتی عزیزم منم روز موعد ۷۵ بود کلی استرس کشیدم ک نکنه بالا نره ولی ۵ روز بعدش شد ۱۱۸۸ نگران نباش ...

از ديروز تا حالا كه رفتم سونو اصلا نخوابيدم انقد نارحت شدم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عالیه مبارکتون باشه و اینکه زیر ۱۲۰۰ اینا سونو چیزی نشون نمیده عادیه استرس نداشته باش خیلیم زود رفتی ...

اخه اولين بارداريمه اصلا اطلاع نداشتم نميدوستم كي برم واسه سونو سنمم كمه خيلي از اين چيزا نميدونم ولي ديروز كه دكتر اين حرفارو گفت كلا بهم ريختم 

اخه اولين بارداريمه اصلا اطلاع نداشتم نميدوستم كي برم واسه سونو سنمم كمه خيلي از اين چيزا نميدونم ول ...

منم بارداری اولمه ۱۷ سالمه ولی اخه کدوم جنین ۵ هفته دیده میشه عزیزم الان اندازه دانه عدسه حالا عیبی نداره باخیال راحت زندگیتو بکن ۸ هفته انشالله برو صدای قلبشم میشنوی 

زود رفتی عزیزم منم روز موعد ۷۵ بود کلی استرس کشیدم ک نکنه بالا نره ولی ۵ روز بعدش شد ۱۱۸۸ نگران نباش ...

😔نميدونم فقط خيلي ناراحتم كه نكنه چيزي بشه امروز بازم از خون دادم ببينم بتام رفته بالا بعد ٤٨ ساعت از بتا دادم

منم بارداری اولمه ۱۷ سالمه ولی اخه کدوم جنین ۵ هفته دیده میشه عزیزم الان اندازه دانه عدسه حالا عیبی ...

تو ام بارداري؟انشالله به سلامتي عزيزم 

چند هفته اي؟تو هم مثل من بودي ؟هفته ٥ بتات چند بود

منم بارداری اولمه ۱۷ سالمه ولی اخه کدوم جنین ۵ هفته دیده میشه عزیزم الان اندازه دانه عدسه حالا عیبی ...

يكي تر رفيقام باردار بود قلب بچه ش هفته ٥ تشكيل شده بود هاتش چيه اينقد زود؟

تو ام بارداري؟انشالله به سلامتي عزيزم  چند هفته اي؟تو هم مثل من بودي ؟هفته ٥ بتات چند بود

فدت عزیزم همچنین 💚

من هفته ۲۷ هستم من اونروزی که از پریود پاک شدم یبار رابطه داشتم اون ماه چون نی نی سنش زیاد بود بتام ۱۵۰۰ بود به دکترمم گفتم من اون ماه فقط یبار بعد پاکی پریودم رابطه داشتم دیگه بعدش نزدیکی نداشتیم گفت بخاطر اینکه اول سیکل حامله شدی بتات زیاده ولی دختر خالم تازه بارداره ۷ هفتشه تو هفته ۵ بتاش ۴۲۰ بود