2777
2789
عنوان

خدایا چیکارکنم ازدست شوهرم و دخترم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1249 بازدید | 75 پست
من دوست ندارم بفروش خودم عاشقشم ولی شوهرم به حرف نمیکنه زده دیوار ازدیشب صدنفر زنگ زدن هی دخترم گریه ...

چقد این مردا بی احساسن فقط بهت بگم بفروشینش حال دخترت با هیچی خوب نمیشه

خوشبختی همانند یک پروانه است، اگر دنبالش کنید همیشه دور از دسترس شما خواهد بود اما زمانی که آرام بنشینید، ممکن است روی شما بنشیند!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میفهمم . تجربه از دست دادن دارم. داغون وافسرده بودم ب معنای واقعی 😢 خیلی سخته 

😭😭😭😭

خوشبختی همانند یک پروانه است، اگر دنبالش کنید همیشه دور از دسترس شما خواهد بود اما زمانی که آرام بنشینید، ممکن است روی شما بنشیند!
اگشترگوشوارم روهم ۴میشه میگه میخوام گوشی خوب بخرم منم دخترم سابقه تک عصبی داره میترسم دوباره بگیره😭

گوشی خوب پول میخواد پس چرا افتاده روی لج... بگو من فقط گوشواره و انگشترم میدم طوطی بی طوطی بقیشو خودش بزاره روش

بی بی چکم تاریخ 1404/3/11مثبت شد خدایا شکرررررت خودت حفظش کن برام ....مرسی مامان که اومدی💕

چقد این مردا بی احساسن فقط بهت بگم بفروشینش حال دخترت با هیچی خوب نمیشه

خودم میدونم بچه م حساس خیلی داغون میشه بهش گفتم بفروشی ازاین خونه با بچه م میرم 😭خسته شدم تقی به توقی میخوره میخواد این حیون رو بفروشه😭

هنگامی که خداانسان رااندازه میگیردمتررادورقلبش می گذاردنه دورسرش....🌹✌                                         بهترین جفت درجهان خنده وگریه ست آنها هیچگاه یکدیگرراهمزمان ملاقات نمی کنندولی اگرآن دویکدیگرراملاقات کردندآن لحظه بهترین لحظه شماست آرزومیکنم امروزبهترین جفت براشما اتفاق بیفتد 💗😍🌹گیرم غم روزگارسنگین باشد🌹گیرم دل بی قرارغمگین باشد🌹بایدبکنیدبیستونی درخویش🌹تاآخرشاهنامه شیرین باشد🌹...دوستان لطفا واسه خانه دارشدم صلوات من کاربری ۱۳۳هستم تعلیق شدم😐بااین کاربری امدم😍
گوشی خوب پول میخواد پس چرا افتاده روی لج... بگو من فقط گوشواره و انگشترم میدم طوطی بی طوطی بقیشو خود ...

اره گوشی که میخوادبخر۷تومانه 

هنگامی که خداانسان رااندازه میگیردمتررادورقلبش می گذاردنه دورسرش....🌹✌                                         بهترین جفت درجهان خنده وگریه ست آنها هیچگاه یکدیگرراهمزمان ملاقات نمی کنندولی اگرآن دویکدیگرراملاقات کردندآن لحظه بهترین لحظه شماست آرزومیکنم امروزبهترین جفت براشما اتفاق بیفتد 💗😍🌹گیرم غم روزگارسنگین باشد🌹گیرم دل بی قرارغمگین باشد🌹بایدبکنیدبیستونی درخویش🌹تاآخرشاهنامه شیرین باشد🌹...دوستان لطفا واسه خانه دارشدم صلوات من کاربری ۱۳۳هستم تعلیق شدم😐بااین کاربری امدم😍

همون انگشتر و گوشواره بهش بده گناه داره بچه 

وقتی لایک کردم ینی برات صلوات فرستادم کاربری دست دونفره   میشه برام یه صلوات بفرستی ؟مرسی.خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره خدایا شکرت واسه همه چی    خدا جونم وقتش نیست یه خونه حیاط دار خوب و بزرگ بهم بدی   میدونم ک بهم میدی خیلی حرف شنیدم خسته شدم چرااااا آخه .میدونم ک همه چی درست میشه لطفاً زودتر خسته شدم خدایا خودت میدونی و میبینی لطفاً کمکمون کن   میشه برامون دعا کنید بدهی ک داریم تموم بشه 

خودم میدونم بچه م حساس خیلی داغون میشه بهش گفتم بفروشی ازاین خونه با بچه م میرم 😭خسته شدم تقی به تو ...

طفلی چقدر قیمتشه مگه ۶۰۰٬۷۰۰ اصلا ۱ تومن .😢

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  
همون انگشتر و گوشواره بهش بده گناه داره بچه 

من حاضرم بدم ولی چهارتومن بیشتر نیست گوشی که میخوادبخر۷تومانه میگه طوطی روهم سه بفروشیم 

طفلی چقدر قیمتشه مگه ۶۰۰٬۷۰۰ اصلا ۱ تومن .😢

نه سه قیمتشه چون حرف میزنه دخترم تک تنهاس خونه تنهاسرگرمیش این طوطی😭

خودم میدونم بچه م حساس خیلی داغون میشه بهش گفتم بفروشی ازاین خونه با بچه م میرم 😭خسته شدم تقی به تو ...

بگو اگه طوطی رو بفروشی اجازه نمیدم دست به طلاهام بزنی بالاخره یه جوری تهدیدش کن یعنی احساسات دخترش براش اصلا مهم نیست؟؟؟ 

نه سه قیمتشه چون حرف میزنه دخترم تک تنهاس خونه تنهاسرگرمیش این طوطی😭

نذار بفروشه با توجه به شرایطی ک از دخترت میگی حالش بد میشه . 

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  
من خواهر۱۰۰گرم طلا داشتم همه رو همین جور یواش یواش فروخت😭

عزیزم شما دوس داری ازت سو استفاده بشه گفته بفروش گفتی چشم.. الانم دست به انگشتر و گوشوارت نمیزنی گوشی میخواد دندش نرم بره قسطی بخره نداره دهنش ببنده بیستر از حدش چیزی نخواد... 

تورو خدا اینقدر ضعیف نباشین بابا شما زن  هستن زن مظهر قوی بودنه

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

بگو اگه طوطی رو بفروشی اجازه نمیدم دست به طلاهام بزنی بالاخره یه جوری تهدیدش کن یعنی احساسات دخترش ب ...

نه میگه تو لوسش کردی دوروز گریه میکنه فراموش میکنه دختر میگه بفروشی قلبم میگیره😭😭😭