خالم سینش نوکش همش خواب بود نوک نداشت یجورایی بیچاره به سختی بچشو شیرداد
واس من داره نوک ولی کوچیکه🤦🏻♀️
رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍❤نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامان❤ربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...
نمیدونم والا منکه از همون اول ک سینه هام درومد نوکش داخل بود تازه یکیشم بزدگ تر از اون ...
ببین دختر من 1سالشه یکی از سینه هاش نوکش فرورفته شد بعد یه مدت چون مامانم کنسر سینه داشت خیلی نگران شدم بردمش دکتر سریع و دکترش گفت طبیعیه بخاطر تغییر هورمون ها،ممکنه تا سن بلوغ درست شه اینکه از اولش فرو رفته بوده جای نگرانی نیست
از وقتی من یادمه خیانت میکنه و هنوزم ادم نشده واسیب های روانی زیادی برام ایجاد کرده که هنوزم داغونم ولی دلم بازم براش میسوزه، ،اسم سرطان که میاد حالم خراب میشه
من یه مدت نوک سینه هام فرورفتگی داشت و هیچ دکتری علشتو نمیتونست تشخصی بده تا به پیشنهاد دوستم رفتم پیش دکتر مریم عواطفی. واقعا ازشون ممنونم از این دکتر مسئولیت پذیر و مهربون