2777
2789
عنوان

کیک من😍🧿+×عککسس😂🙊

| مشاهده متن کامل بحث + 478 بازدید | 37 پست
عالیهههه کههه😍😍😍هزار ماشاءالله من اولیام اینطوری نبود اول کارته خیلی خوبه موفقق باشییی 🤩😍

عزیزم چقدر خوشحال شدم از شما شنیدم انشاالله به دعا شما🤩😘

شما هم کسب و کارتون پر برکت باشه الهی کیکتونم خیلی قشنگ و حرفه ای بود انشاالله یروز منم بتونم به پای شما برسم😍🙏

من تند تایپ میکنم و استاد غلط املایی هستم  اوکی؟؟؟😒😏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون قلب بزرگا خیلی فندانتشون زخیمه 

شما ب بزرگی خودت ببخش من ک متوجه نشدم زیااد😁🙊

هرسوالی تو زمینه قنادی و کیک پزی داشتین میتونید از من بپرسید تا جایی که بتونم‌جواب میدم☺😁۰۱/۸/۱۵
عزیزم چقدر خوشحال شدم از شما شنیدم انشاالله به دعا شما🤩😘 شما هم کسب و کارتون پر برکت باشه الهی ...

ان شاءالله سریع میتونی حرفه ای ترشو درست کنی هر کمکی لازم داشتی یا سوال داشتی هستم ازم بپرس🤩

هرسوالی تو زمینه قنادی و کیک پزی داشتین میتونید از من بپرسید تا جایی که بتونم‌جواب میدم☺😁۰۱/۸/۱۵
کاملا مشخصه چون مدرس هستی گفتم ایرادات کارت رو بدونی عزیزم  

چی مشخصه فوندانت؟نمیدونم من هنوزم متوجهش نشدم ک😂دقت نکردم زیاد 

مشکلی نیس این پیزا راهنماایه🤗مشکلیی نداره ک

برای شما که قصد اموزش داری خیلی ابتدایه انگار یه ادم تازه کار تزیین کرده

دختر بور چشم  آبی......اینجارو جدی نگیر تصور کن ساعت میشینی درد دل میکنی و مشاوره میگیری بعد احتمال داره کاربری که مشاوره میده ۱۱،۱۲ ساله باشه 😐😒هرشخصیتی میتونه پشت گوشی باشه حتی داعشی ، وقتی کسی بهت مشاوره میده حواست باشه زود جو نگیری عمل کنی قبلش بشین خوب فکر کن بعضی اینجا انگار بنزیین تو دستشونه منتظرن شعله اتیش رو بیشتر کنن فقط تشویقت میکنن اره خوب کردی بجای اینکه آرومت کنن و بگن این مشکلات برا هرکسی وجود داره مهم اینه چطور باهاش برخورد کنی ، حواست باشه با مشاوره غلط قربانی عقده ها، مشکلات روحی ، کینه ها ، و بیماری ذهنی دیگران نشی ، دنیای مجازی نمیتونه جای خوبی برای مشاوره باشه به ریسکش نمیهرزه. به این موردم اشاره کنم اینجا هرکس با هر دین و مذهب یا آدم بی دین و خدا هم هست پس حواست باشه هرکس هر حرفی زد زود باور نکن و اعتقاد خودت رو زیر سوال نبر 
چی مشخصه فوندانت؟نمیدونم من هنوزم متوجهش نشدم ک😂دقت نکردم زیاد  مشکلی نیس این پیزا راهنماایه

همینکه یه کاری شروع کردی خیلی خوبه موفق باشی 

زن باید خودش در آمد داشته باشه خوب کردی داری کار میکنی 

من بهت احترام میزارم شما هم احترام من رو نگه دار