2821
2789
عنوان

عمل لاغری

| مشاهده متن کامل بحث + 1321 بازدید | 75 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

الان حالتون چجوریه خداییی نکرده معده درد نیستی؟

عااااالی

نه فدات شم مشکلی ندارم همچنان تحت نظر دکترم ویتامین ها و.....استفاده میکنم و چکاپ میدم

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
اسلیو همون معده اتون‌کوچیک کردین؟چقدر لاغر شدین؟

بله

قدم ۱۶۶ وزن اولیه ۹۴ الان ۶۲

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
عااااالی نه فدات شم مشکلی ندارم همچنان تحت نظر دکترم ویتامین ها و.....استفاده میکنم و چکاپ میدم

الهی شکر که خوبی...رژیم غذایی فرق کرده ..یعنی غذای که بقیه میخورن میتونی بخوری یا باید غذا جدا بپزی؟

چقدر کم کردی عزیزم؟؟😍😍مبارکه

ممنونم عزیزم

قدم ۱۶۶ وزن اولیه ۹۴ الان ۶۲

نمیتونم از وقتی وزنم بالا رفته کمر دردم همش

اها خوب خوبه عملم 

من یکم داشت وزنم بالا میرفت سریع جلوشو گفتم حلقه میزنم و اسکات میرم خیلی خوب شدم 

نرسیده به دریا🏖️                                                             اسمم ساحل🙂                                                                میشه برای شفای مادرم وسلامتی خوانوادم یه صلوات بفرستی🙏❤️
الهی شکر که خوبی...رژیم غذایی فرق کرده ..یعنی غذای که بقیه میخورن میتونی بخوری یا باید غذا جدا بپزی؟

هرغذایی ک بقیه بخورن واسم مجازه فقط چیزهایی ک خیلی ترش، خیلی شیرین نباید بخورم 

حجم غذام کمه

ممنونم عزیزم قدم ۱۶۶ وزن اولیه ۹۴ الان ۶۲

😍👌🏻

منم گفتم دختر خاله م دقیقا پارسال همین موقع ها عمل کرد

منم شب پیشش موندم

😍❤️خداروشکر که باربی شدید همتون😘

گفتار نیک❤️پندار نیک❤️کردار نیک❤️
ایول ...کجا عمل‌کردی؟

تهران بیمارستان نیکلن با دکتر عبدالحسینی