من یه روز درمیون حموم میرم ولی حتی از حمومم میام سرم میخاره موهامم چرب میشه سریع چی کارکنم😭😭
از خون جوانان وطن لاله دمیده/درماتم سروقدشان سرو خمیده در سایه گل بلبل از این غصه خزیده/گل نیز چو من در غمشان جامه دریده/چه کج رفتاری ای چرخ/چه بدکرداری ای چرخ/سرکین داری ای چرخ/ نه دین داری نه آیین داری نه آیین داری ای چرخ🥀 ایران عزیزم آزاد میشوی
من آبجیم سرش فوق العاده چرب و پره شوره بود شامپو یی که من میشناختمگفتم خرید الان نه شوره داره چربی مو هاشم خیلی کمتر شده اگر میخوای بیا شخصی بهت مارکشو بگم اینجا به من اخطار میده
پ سرتو خوب نمیشوری شامپوتو عوض کن ممکنه داخل شامپو ی چی باشه ک ت بهش حساسی صابون بزن یکی دو روز ببی ...
باشخ انجام میدم به نظرت حنا خارش سرمو بیشتر میکنن؟
از خون جوانان وطن لاله دمیده/درماتم سروقدشان سرو خمیده در سایه گل بلبل از این غصه خزیده/گل نیز چو من در غمشان جامه دریده/چه کج رفتاری ای چرخ/چه بدکرداری ای چرخ/سرکین داری ای چرخ/ نه دین داری نه آیین داری نه آیین داری ای چرخ🥀 ایران عزیزم آزاد میشوی
وااای نگو منم اوه میزنم همینجوری شده پوست سرم میسوزه و میخاره حتی دخترمم همینجور شده دقیقا یه مدت دا ...
جدیی؟من باهتش موهام کم میریزه ولی نمیدونستم خارشش برا اون می تونه باشع