2777
2789
عنوان

اگه یه خواستگار داشته باشین که...

| مشاهده متن کامل بحث + 756 بازدید | 64 پست

بله ولی نه تو هر سنی

مثلا اگر شما واقعا متولد ۸۳ هستید بزرگترین اشتباهتونه

اما اگر بالغ هستید هم از نظر عقلی هم سنی؛ مثلا ۲۵ یا به بالا باشید تصمیمتون رو بر اساس عقل میگیرید

چی بگم که سکوت بهتره...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

وا چراکه نه واقعا دیگه چی کم داره؟ ازهمه مهمتر اخلاق و عشقه و احترام و خانواده خوبه وضع مالیشم که خو ...

اختلاف سنی زیاد مثلا؟

عاشق همسرمم❤️خدایا یه پسرخوشگل و باهوش و سالم ازت میخوام❤️دعا کنید تو دلیم یه پسر خوشگل و سالم باشه❤️رفتم ان تی گفت پسره خدایاشکرررررررت خودت مراقبش باش تا به سلامتی به دنیا بیاد❤️😍پسرم خوش اومدی به زندگیمون😘🧿❤️
ن بری تو زندگی یه پیرمرد میشه واست 

۲۹ سالش باشه مثلا

عاشق همسرمم❤️خدایا یه پسرخوشگل و باهوش و سالم ازت میخوام❤️دعا کنید تو دلیم یه پسر خوشگل و سالم باشه❤️رفتم ان تی گفت پسره خدایاشکرررررررت خودت مراقبش باش تا به سلامتی به دنیا بیاد❤️😍پسرم خوش اومدی به زندگیمون😘🧿❤️

اره قطعا

مگه نمیگم لایک نکن😡افرین😁😁بیشتر ببین. /خدای من خدای حیوانات است!خدای پاکی ها☺. هیچ حیوانی بد/شوم/نحس/نجس/شیطان و.... نیست!! بهم بگید اگه اون عنکبوتی که توی اتاقمون میکشیم تمام عمرشو فکر میکرده ما دوست و هم اتاقیش هستیم چی؟💔🕷 سوالی راجع پت تون داشتین در خدمتم خصوصا سگا😃. دامپزشک اینده😍 😎✌🏻شدیدا حامی حیوانات

۲۹ سالش باشه مثلا

الان ۲۹ سالشه بعدا میره جلو سنش خانمه ۳۰ هست اقا ۴۳ اعصاب نداره 

من دوست داشتم ۱۲ سال اختلاف مرده پولدار این ۲۰ شده بود با یه بچه مرده ۳۲ می گفت پشیمونم اشتباه کردم مگه ادم چقدر میپوشه و می خوره و می گرده اخرش تو خونم و حرفشو نمی فهمم بهم تیکه می ندازه ببین دو نسل متفاوت هست دو دهه سلیقه ها فرق داره الان اوکیه همه چی ۵ سال دیگم اوکیه ولی بعدش شروع میشه کم کم خانمه 

من الان ۳۰ سالمه خواهرم ۲۰ اصلا نمی فهمیم همو ولی داداشم ۳۱ قشنگ میفهممش 

۲۹ سالش باشه مثلا

اینجوری سن دختر کم میشه و ممکنه در آینده معیاراش فرق کنه و توی جامعه بره پشمون بشه ، اگر اولویتش ازدواج نیست رد کنه بره دانشگاه اول بعدش به این چیزا فک کنه

اونایی که فاصله سنیشون کمه مگه چه گلی بسرشون زدن. سنش زیر 35 باشه اوکیه بنظرم شرایطش خیلی اوکیه میشوره میبره این اختلاف سنیو. بواسطه پولداری و تغذیه و تیپ و.. ش پیری این ادم برابر با میانسالی معمولیاس

کاربر آقا هستم
خودت چندسالته؟

۲ ماه دیگه میشم ۱۷