2777
2789

ببین عزیزم دو نوع کارتون داریم 

1_ کارتون که بهش برنامه کودک میگم مثل تام و جری و پلنگ صورتی و... 

2_ کارتون به مقوا ها یا کاغذ های مکعب شکلی که در اون انواع محصولات مثل چیپس و چیتوز موتوری یا محصولات دیگه ای رو ارائه میدن 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خانه دار  بی مزد و مواجب

بدون حقوق بدون مرخصی  بدون بیمه بدون باز نشستگی بدون چشمداشت وهر تشکری 

سلام همکااار 😄

اگر تنها ترین تنهایان شوم باز هم خدا هست. او جبران همه نداشته های من است خدایاشکرت😊
معلم زبان کودک  روزی ۹ ساعت و نیم شش روز در هفته  همش هفت و نیم 🥺🥺😢😢😢

خوبه کههه کاش به منم آنقدر میدادن منم معلم زبان هستم من از یه اموزشگاه بیشتر میگیرم که تایمم پر نمیکنه یه جا دیگه امروز رفتم میگفت ساعتی ۱۵ بعد کلی رفت و آمد شاخ دراوردم 

یعنی ۳۲ میگیری دیگه

خوبه کههه کاش به منم آنقدر میدادن منم معلم زبان هستم من از یه اموزشگاه بیشتر میگیرم که تایمم پر نمیک ...

خصوصی بگیر خیلی بهتره 

الان بازار انلاین خیلی داغه 

مدرسه ها هم‌داره باز میشه 

اموزشگاهها خیلی کم میدن 

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔
چطور خصوصی بگیرم ؟ شما خصوصی دارین ؟ 

خصوصی تعرفه نداره 

هرچی عشقت میکشه میتونی بگیری 

باتوجه به سطح زبان اموزت یا سطح مالیش 

از ساعتی ۱۰۰ ت شروع میشه گاها دیدم تا ساعتی ۵۰۰ هزار تومن هم گرفتن 

من نه چون خیلی سرم شلوغه فرصت خصوصی ندارم فعلا 

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔

پرستار

ساعت کاری ها متفاوته ۷/۹/۱۲

حقوق هم ۱۰

حالا دنیا اینجوریه برام ،اینجوری که تو هم باید تموم بشی از فردا طرفای ظهر پرنده میشم،تموم میشم اگر  قراره دوست نداشته باشم چه کاریه که بمونم تو این دنیا من پرنده میشم،تو شاه ماهی من تموم میشم تو شروع خوشبحال دنیا که تو رو داره طفلک من،که ندارمت