2777
2789
عنوان

بد غذایی بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 181 بازدید | 29 پست
ینی وقتی از غذایی بدش بیاد حتی تزیینشم بکنم بی فایدس .مثلا امشب چیکن استروگانف پختم تا آوردم براش عق ...

🤣 آی وقتی اینطوری میکنن آدم دلش میخواد کله شونو بکنه ، من جدیدا به دخترم میگم نمیخوری نخور پاشو برو چیز دیگه نداریم تا وعده بعدی هم هیچی نداریم ، هله هوله و حتی میوه هم نمیدم چند بار دید جدیم و واقعا نمیدم داره بهتر میشه قبلا اصلا سر میز نمیومد جدیدا کم میخوره 

تو مگو همه به جنگند و ز صلح من چه آید / تو یکی نه ای هزاری تو چراغ خود برافروز / که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر/ که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

امیدوارم.البته بیشترشون بهتر میشن.ولی خب یه عادتایی هم موندگار مبشن.چند روز پیش که براش استانبلی پخت ...

پسر من فقط ماکارونی میخوره. پلو با خورشتا و یا با ماست. یا نون و پنیر خالی. شیر.ابگوشت. دیگه هیچ غذایی هیچ میوه ای. به دلم مونده یه ساندویچ‌دست بگیره گاز بزنه یا جوجه و کباب بخوره پیتزا بخوره . یه خیار یا سیب گاز بزنه

درخواست دوستی ممنوع !

🤣 آی وقتی اینطوری میکنن آدم دلش میخواد کله شونو بکنه ، من جدیدا به دخترم میگم نمیخوری نخور پاشو برو ...

دختر من شده از گشنگی غش کنه نمیخوره

مادرم نور چشمامه.بدون اون کور مطلقم
پسر من فقط ماکارونی میخوره. پلو با خورشتا و یا با ماست. یا نون و پنیر خالی. شیر.ابگوشت. دیگه هیچ غذا ...

دختر منم هر میوه ای رو نمیخوره.اونی هم که میخوره در حد یه گاز.فقط خیار خیلی دوست داره.اما ساندویچ به عشق سس و نوشابه دوست داره.پیتزا نمیخوره.تو هر غذایی هم گوست و پیاز و گوجه و حبوبات باشه یا سوا میکنه یا لب نمیزنه.شیر هم تازگیها در حد نصف فنجون اونم شیر بطری .وضش یه دخت. عمو پسر عمو داره ماشاالله ماشاالله هرچی باشه قابل خوردن میخورن .ینی یبار ندیدم مادراشون بگن بخور😞😩😩😩

دختر من شده از گشنگی غش کنه نمیخوره

نه بابا فکر میکنی منم اولا دلم نمیومد یه روز گشته بمونه خودش میاد سراغش البته دختر من تجربه سرم هم داره گلاب به روت اسهال استفراغ داشت یه بار ، دکتر سرم نوشت بعد از اون چند بار باباش گفته آدمی که غذا نخوره مجبوره بره بیمارستان با سرم بهش مواد غذایی برسونن ، یه کم چشمش ترسیده 

تو مگو همه به جنگند و ز صلح من چه آید / تو یکی نه ای هزاری تو چراغ خود برافروز / که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر/ که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز
دختر منم هر میوه ای رو نمیخوره.اونی هم که میخوره در حد یه گاز.فقط خیار خیلی دوست داره.اما ساندویچ به ...

سس و نوشابه رو حذف کن از غذاهاش دکتر غدد میگفت اینا باعث بلوغ زودرس میشن غذاهای فرآوری شده مثل سوسیس و کالباس و چیپس و پفک هم همینطور 

نه بابا فکر میکنی منم اولا دلم نمیومد یه روز گشته بمونه خودش میاد سراغش البته دختر من تجربه سرم هم د ...

دختر من چند وقت پیش بهش استانبلی دادم غذایه مورد علاقش!چون توش یه دونه کوچولو پیاز دید همه رو بالا آورد بعدش تا غروب هیچی نخورد منم به حساب اینکه گشنه بشه راضی میشه هیچی دیگه بهش ندادم ینی نمیخورد.فکر کن نه صبحانه نه ناهر نه هیچی نخورده بود غروب چنان ضعف گرفتش که میلرزید ولی لب به غذاش نزد تا از بیرون براش سوپ خریدم 

سس و نوشابه رو حذف کن از غذاهاش دکتر غدد میگفت اینا باعث بلوغ زودرس میشن غذاهای فرآوری شده مثل سوسیس ...

من حذف میکنم همسرم عاشق این چیزاس اون میخوره دخترمم میخواد😩

دختر من چند وقت پیش بهش استانبلی دادم غذایه مورد علاقش!چون توش یه دونه کوچولو پیاز دید همه رو بالا آ ...

متخصص اطفال چی میگه ؟ تو خونه تو کسی از غذا چیزیو جدا میکنه؟!

من حذف میکنم همسرم عاشق این چیزاس اون میخوره دخترمم میخواد😩

تو تهران خیابون مینا دکتر علایی خیلی معروفه اون میگفت مخصوصا که دخترم هست بچه ت زود پریود میشه خدایی نکرده تو قدش هم تاثیر داره ، خوشمزه هستن لامصبا اما به باباش بگو حداقل قایمکی بخوره 

تو تهران خیابون مینا دکتر علایی خیلی معروفه اون میگفت مخصوصا که دخترم هست بچه ت زود پریود میشه خدایی ...

ببخشید نت نداشتم تازه اومدم.متاسفانه گوش نمیکنه.کسی رو نداریم جدا کنه.خیلی سعی میکنم که اینجور چیزارو بهش ندم .اما مناسفانه اطرافیان خراب میکنن همه چیو 

متخصص اطفال چی میگه ؟ تو خونه تو کسی از غذا چیزیو جدا میکنه؟!

سلام.بعد از مدتها اومدم نی نی سایت.الان دخترم شیش سالش شده و بهتر غذا میخوره.البته هنوزم خیلی با پیاز تو غذا میونه خوبی نداره ولی بهتر شده درکل و خیلی چیزا رو که نمی‌خورد تقریبا میخوره.😁