قلبلونه مدیر عضویت: 1400/04/23 تعداد پست: 5358 عنوان کاپوچینو | مشاهده متن کامل بحث + 1087 بازدید | 33 پست بچه ها من اعتیاد به کاپوچینو دارم😐واقعا نخورم انگار دارم دیوونه میشمشما به چی اعتیاد داشتین که تونستید ترک کنید ؟من میخام نخورم یا اگه بخوام بخورم هفته ای یکی دو بار😐 همه امید مامان👼به سلامت و به موقع بیا بغلمون دورت بگردم🤰🫀💋خدایا شکرت که جواب دل شکسته امو دادی👶💙🧿تیکر تولد تنها دلیل زندگی مامانش 🫀 1400/06/21 | 20:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
قلبلونه مدیر استارتر عضویت: 1400/04/23 تعداد پست: 5358 قهوه پادکست 🤦🏼♀️ من نسکافه و چایی هم خیلیییی میخورم ولی این یکی واقعا خسته ام کرده 😐 خیلی بده🥺 همه امید مامان👼به سلامت و به موقع بیا بغلمون دورت بگردم🤰🫀💋خدایا شکرت که جواب دل شکسته امو دادی👶💙🧿تیکر تولد تنها دلیل زندگی مامانش 🫀
قلبلونه مدیر استارتر عضویت: 1400/04/23 تعداد پست: 5358 به کرانچی اعتیاد دارم 😑 ویییی دلم خوااااستتتتت به بههههه همه امید مامان👼به سلامت و به موقع بیا بغلمون دورت بگردم🤰🫀💋خدایا شکرت که جواب دل شکسته امو دادی👶💙🧿تیکر تولد تنها دلیل زندگی مامانش 🫀
قلبلونه مدیر استارتر عضویت: 1400/04/23 تعداد پست: 5358 فقط غذاهای روغنی😐 خاک عالم اینارو که اگه نخورم جونم درمیاد کبدمم چربه ولی عقل ندارم همه امید مامان👼به سلامت و به موقع بیا بغلمون دورت بگردم🤰🫀💋خدایا شکرت که جواب دل شکسته امو دادی👶💙🧿تیکر تولد تنها دلیل زندگی مامانش 🫀
قلبلونه مدیر استارتر عضویت: 1400/04/23 تعداد پست: 5358 من ک کلا ب نوشیدنی یا غذای خاصی علاقه ندارم 😂🙌🏻 خوشبحالتتتت واقعا همه امید مامان👼به سلامت و به موقع بیا بغلمون دورت بگردم🤰🫀💋خدایا شکرت که جواب دل شکسته امو دادی👶💙🧿تیکر تولد تنها دلیل زندگی مامانش 🫀
sida21 عضویت: 1399/12/08 تعداد پست: 3771 لعنتی از عرق سگی تلخ تره هیجوقت درک نکردم چرا میخورن قهوه رو قهوه شناس خوبی نیستم ولی من اسپرسو می خورم که فوق العادس اتفاقا منم نمی دونم چرا بعضی از دوستام وقتی باشون می رم کافه و سفارش می دم فک می کنن دارم واسشون کلاس می ذارم!؟ 😕
قلبلونه مدیر استارتر عضویت: 1400/04/23 تعداد پست: 5358 قرص خواب ولی ترک نکردم اره اونم خیلی بده پدربزرگم عادت کرده بهش من یه مدت فشار روانی وحشتناکی داشتم شوهرمم اصلا نذاشت بخورم همه امید مامان👼به سلامت و به موقع بیا بغلمون دورت بگردم🤰🫀💋خدایا شکرت که جواب دل شکسته امو دادی👶💙🧿تیکر تولد تنها دلیل زندگی مامانش 🫀
saabaaaaaa عضویت: 1397/05/09 تعداد پست: 7670 من نسکافه و چایی هم خیلیییی میخورم ولی این یکی واقعا خسته ام کرده 😐 خیلی بده🥺 من نسکافه اصلا دوست ندارممممم مامانم به نسکافه اعتیاد داره 😁اره بده واقعا من میگرنم دارم قهوه ام دیر بشه سر درد میگیرم در حد مرگ یا عصبی میشم شوهر بی ادبم میگه پای این باز خمار شد 😐🤦🏼♀️ روز های اینده قطعا بهترین روز ها هستند ...... کاربر جدید نیسم کاربری قبلیم و ترکوندن
sida21 عضویت: 1399/12/08 تعداد پست: 3771 لامصب طوریه بوش از کبلومتر ها بخوره به بینیت ترک کردن یادت میره 😂 منم اول عمیقأ بوش می کنم بعد می خورمش😂
قلبلونه مدیر استارتر عضویت: 1400/04/23 تعداد پست: 5358 قهوه ی مدت ۵ ماهه ترک کردم الان باز شروع کردم 😑 من تقریبا ۱۰ ماهه گذاشتمش کنار😐دیدی یکی اول تریاک میزنه بعد بقیه رو شروع میکنه؟ من با چایی شروع کردم معتاد همه شدم همه امید مامان👼به سلامت و به موقع بیا بغلمون دورت بگردم🤰🫀💋خدایا شکرت که جواب دل شکسته امو دادی👶💙🧿تیکر تولد تنها دلیل زندگی مامانش 🫀
sahra_kh عضویت: 1397/07/02 تعداد پست: 4205 منم اول عمیقأ بوش می کنم بعد می خورمش😂 دقیقا 🤣👌👌 لذت بهشتی از ازل تا به ابد قلبم به نامت تاج من💙👑💙...استقلالی بودنم تنها اتفاق قشنگ زندگیمهシ💙💙
قلبلونه مدیر استارتر عضویت: 1400/04/23 تعداد پست: 5358 من نسکافه اصلا دوست ندارممممم مامانم به نسکافه اعتیاد داره 😁 اره بده واقعا من میگرنم دارم قهوه ام ... من واقعا خمار میشم باور کن امروز چندساعت خودمو کنترل کردم اخرم طاقت نیوردم تاپیکو در حین خوردن کاپوچینو زدم 😂 همه امید مامان👼به سلامت و به موقع بیا بغلمون دورت بگردم🤰🫀💋خدایا شکرت که جواب دل شکسته امو دادی👶💙🧿تیکر تولد تنها دلیل زندگی مامانش 🫀
قلبلونه مدیر استارتر عضویت: 1400/04/23 تعداد پست: 5358 سیگار هفته ای یکیدوبار که اعیاد نیس لذته 😐خواهش میکنم اسمشو نیار ۴ ماهه قسم خوردم حتی نگاهشم نکنم 😑لامصب دلم خواستش😂منم تفریحی میکشیدم همه امید مامان👼به سلامت و به موقع بیا بغلمون دورت بگردم🤰🫀💋خدایا شکرت که جواب دل شکسته امو دادی👶💙🧿تیکر تولد تنها دلیل زندگی مامانش 🫀
saabaaaaaa عضویت: 1397/05/09 تعداد پست: 7670 من واقعا خمار میشم باور کن امروز چندساعت خودمو کنترل کردم اخرم طاقت نیوردم تاپیکو در ح ... اره بابا نمیشه منم یه مدت تلاش کردم نخورم اخرش مصرفم دوبل شد 🤣 روز های اینده قطعا بهترین روز ها هستند ...... کاربر جدید نیسم کاربری قبلیم و ترکوندن
fatemep99 عضویت: 1398/09/26 تعداد پست: 12308 لعنتی از عرق سگی تلخ تره هیجوقت درک نکردم چرا میخورن قهوه رو واقعا اولین باری ک قهوه خوردم همینو گفتم🤣
elahe1992 عضویت: 1397/07/24 تعداد پست: 48958 😐خواهش میکنم اسمشو نیار ۴ ماهه قسم خوردم حتی نگاهشم نکنم 😑لامصب دلم خواستش😂 منم تفریحی می ... خیلی سخته بعد ۲سالونیم هنوزم اذیت میشم 🖤 Nili ❤ Nili 💛 Nili 💖 Sara 💜 Nili 💚 Nili 💙 Nili 🤍