2777
2789
عنوان

کاپوچینو

| مشاهده متن کامل بحث + 1087 بازدید | 33 پست
قهوه پادکست 🤦🏼‍♀️

من نسکافه و چایی هم خیلیییی میخورم ولی این یکی واقعا خسته ام کرده 😐 خیلی بده🥺

همه امید مامان👼به سلامت و به موقع بیا بغلمون دورت بگردم🤰🫀💋خدایا شکرت که جواب دل شکسته امو دادی👶💙🧿تیکر تولد تنها دلیل زندگی مامانش 🫀
به کرانچی اعتیاد دارم 😑

ویییی دلم خوااااستتتتت به بههههه 

همه امید مامان👼به سلامت و به موقع بیا بغلمون دورت بگردم🤰🫀💋خدایا شکرت که جواب دل شکسته امو دادی👶💙🧿تیکر تولد تنها دلیل زندگی مامانش 🫀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط غذاهای روغنی😐

خاک عالم اینارو که اگه نخورم جونم درمیاد کبدمم چربه ولی عقل ندارم 

من ک کلا ب نوشیدنی یا غذای خاصی علاقه ندارم 😂🙌🏻 

خوشبحالتتتت واقعا 

لعنتی از عرق سگی تلخ تره هیجوقت درک نکردم چرا میخورن قهوه رو

قهوه شناس خوبی نیستم ولی  من اسپرسو می خورم که فوق العادس 

اتفاقا منم نمی دونم چرا بعضی از دوستام وقتی باشون می رم کافه و سفارش می دم فک می کنن دارم واسشون کلاس می ذارم!؟ 😕

قرص خواب ولی ترک نکردم

اره اونم خیلی بده پدربزرگم عادت کرده بهش 

من یه مدت فشار روانی وحشتناکی داشتم شوهرمم اصلا نذاشت بخورم

من نسکافه و چایی هم خیلیییی میخورم ولی این یکی واقعا خسته ام کرده 😐 خیلی بده🥺

من نسکافه اصلا دوست ندارممممم مامانم به نسکافه اعتیاد داره 😁

اره بده واقعا من میگرنم دارم قهوه ام دیر بشه سر درد میگیرم در حد مرگ یا عصبی میشم شوهر بی ادبم میگه پای این باز خمار شد 😐🤦🏼‍♀️

روز های اینده قطعا بهترین روز ها هستند  ...... کاربر جدید نیسم کاربری قبلیم و ترکوندن
قهوه  ی مدت ۵ ماهه ترک کردم  الان باز شروع کردم 😑

من تقریبا ۱۰ ماهه گذاشتمش کنار😐دیدی یکی اول تریاک میزنه بعد بقیه رو شروع میکنه؟ 

من با چایی شروع کردم معتاد همه شدم

من نسکافه اصلا دوست ندارممممم مامانم به نسکافه اعتیاد داره 😁 اره بده واقعا من میگرنم دارم قهوه ام ...

من واقعا خمار میشم 

باور کن امروز چندساعت خودمو کنترل کردم اخرم طاقت نیوردم 

تاپیکو در حین خوردن کاپوچینو زدم 😂

سیگار هفته ای یکی‌دوبار که اعیاد نیس  لذته

😐خواهش میکنم اسمشو نیار 

۴ ماهه قسم خوردم حتی نگاهشم نکنم 😑لامصب دلم خواستش😂

منم تفریحی میکشیدم

من واقعا خمار میشم  باور کن امروز چندساعت خودمو کنترل کردم اخرم طاقت نیوردم  تاپیکو در ح ...

اره بابا نمیشه منم یه مدت تلاش کردم نخورم اخرش مصرفم دوبل شد 🤣

روز های اینده قطعا بهترین روز ها هستند  ...... کاربر جدید نیسم کاربری قبلیم و ترکوندن
😐خواهش میکنم اسمشو نیار  ۴ ماهه قسم خوردم حتی نگاهشم نکنم 😑لامصب دلم خواستش😂 منم تفریحی می ...

خیلی سخته بعد ۲سالونیم هنوزم اذیت میشم

🖤 Nili ❤ Nili 💛 Nili 💖 Sara 💜 Nili 💚 Nili 💙 Nili 🤍