2777
2789

من هر موقع از مهاجرت حرف میزنم مامان بابام نخالفت میکنن، بعدشم تا چتد ساعت بعد مامانم در حال گریه کردنه😐

تا حرفشو میزنم شروع میکنه گریه شدید

انگار میخوام برم بمیرم اونجا

هرچقدر توضیح میدم فلان شرایط ها هست تو اون کشور فلانه بیساره باز این حرف خودشو میزنه

منم نمیتونم تو اینجا زندگی کنم،محض رضای خدا نه آزادی داریم نه قدرت خرید نه پول . کل کشور ضد زن هست و من تحمل اینو ندارم که وقت و بی وقت بهم بی احترامی بشه.

به من اجازه کار هم حتی ندادن.(دردشون اینه که بابات خرجتو مبده چیکار داری بیرون کار کنی!)

خلاصه بگم که منو درک نمیکنن اصلا.

البته خوبی هم زیاد دارنا من مشکلاتمو گفتم.

خب الان بگین من باید چیکار کنم؟تا حرفشو میزنم میشینه به گریه کردن قلب من میشکنه. از طرفی مهاجرت آرزوی منه چون اینجا آينده‌ای ندارم و متنفرم از این شهر و کشور. بگین حق با کیه کی باید کوتاه بیاد؟ و چیکار کنم؟

منم عین توام😑بابام راضیه

مامانم ولی میگه من با دختر مجرد نمیام هروقت تو شوهر کردی میرم😐

واقعا فازشونو درک نمیکنم 

من همیشه تصور میکنم بهشت باید نوعی کتابخانه باشد!           کتابخون و فیلم سریال باز حرفه ای👩🏻‍💻                                     
منم عین توام😑بابام راضیه مامانم ولی میگه من با دختر مجرد نمیام هروقت تو شوهر کردی میرم😐 واق ...

من بهش گفتم مامان جان من مثل خواهرم نیستم تو محدودیت زندگی کنم تهشم منتظر باشم شوهر کنم. گفتم مت هدفم این نیست میخوام برم موفق بشم به یه جایی برسم.

انگار نه انگار😑

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دنیا نیرزد آنکه پریشان کنی دلی

شما حق داری برا زندگیت تصمیم بگیری اما مادرم حق داره دخالت کنه بنظرم بشه جور دیگه ای هم شاد باشی بدون اینکه خانوادت ناراحت باشن

اللهم عجل لولیک الفرج🤲🏻  امضامو تااخر بخون😁کبوتر با کبوتر باز باران با ترانه میخورد بر بامش بیش برفش بیشتر آمدی جانم به قربانت ولی حالا چرا عاقل کند کاری که باز آید به کنعان غم مخور خربزه با پوست موزو میندازی زمین هوا میره نمیدونی تا کجا میره !! بیا یه بازی 😁   اونم که فکر میکنی منم خودتی😘😂   در ضمن شمایی که من میگی ساندیس خور: آدم ساندیس وطنشو بخوره خیلی بهتر از خوردن مشروب انگلیسیا و آمریکاییاس.
من بهش گفتم مامان جان من مثل خواهرم نیستم تو محدودیت زندگی کنم تهشم منتظر باشم شوهر کنم. گفتم مت هدف ...

فایده نداره 😐فقط صبر کن به جایی یاسنی برسی که خودت بری

من همیشه تصور میکنم بهشت باید نوعی کتابخانه باشد!           کتابخون و فیلم سریال باز حرفه ای👩🏻‍💻                                     

بابای من هی میگه برین از اینجا ما دلمون نمیاد🥲

از ته دلم واسه تویی که امضامو میخونی خوشبختی،سلامتی،آرامش‌ و‌عاقبت به‌خیری‌ رو‌ از خدا میخوام.توهم واسه این نوعروس عاشق دعا کن👰🏼‍♀️🤵🏻‍♂️❤
ینی میگی باید بیخیال رویاهام و آرزوم بشم؟

ویرایشش کردم دوباره بخونش

اللهم عجل لولیک الفرج🤲🏻  امضامو تااخر بخون😁کبوتر با کبوتر باز باران با ترانه میخورد بر بامش بیش برفش بیشتر آمدی جانم به قربانت ولی حالا چرا عاقل کند کاری که باز آید به کنعان غم مخور خربزه با پوست موزو میندازی زمین هوا میره نمیدونی تا کجا میره !! بیا یه بازی 😁   اونم که فکر میکنی منم خودتی😘😂   در ضمن شمایی که من میگی ساندیس خور: آدم ساندیس وطنشو بخوره خیلی بهتر از خوردن مشروب انگلیسیا و آمریکاییاس.
برو دنبال آرزوهات گلم ،مامانت هم بعد یه مدت  آروم میشه دا،اگه نری تا آخر عمرت هی بهش فک میکنی و ...

آخه اینجور رفتن با حس بد به چه درد میخوره؟آدم کوفتش میشه.

الان خود منم ناراحت میشم از رفتنم،حتی شاید بیشتز از اونا. بالاخره تصمیم سختیه خیلی چیزا عوض میشه از خیلی چیزا میخوای دور بشی. منظورم اینه که واسه دو طرف سخته.

تو این شرایط بجای اینکه اوناهم ساپورت کنن بگن تو میتونی آره برو و ... همش دارن منو میکوبن😑