2777
2789
عنوان

بی بی چک هاله دار

| مشاهده متن کامل بحث + 6309 بازدید | 83 پست
نزدم ترسیدم

بزن انشاالله که مثبته و خوشحال میشی و دل خوشیت بیشتر میشه 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
تواین دوهفته مثلاحتی شکمت یه لحظه بگیره هم نداشتی

چرا چندباری زیر شکمم مثه درد پریودی درد گرفته درحد چند دقیقه  ولی زیاد و طولانی نبوده بخوام توجه کنم

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مباركه عزيرم مثبته 😍

ممنون عزیزم دعاکن برام آزمایشمم مثبت بشه 

ممنون عزیزم دعاکن برام آزمایشمم مثبت بشه 

ميشه انشاالله منم بي بي چكم اينجوري بود 

الانم منتظرم برم سونو انشالله قلبش بزنه و ديده شه 

تو هم براي من دعا كن 

يا امام رضا ♥️ 
ميشه انشاالله منم بي بي چكم اينجوري بود  الانم منتظرم برم سونو انشالله قلبش بزنه و ديده شه&nbs ...

ای جااانممم خداروشکر😍😍 انشاالله میری به سلامت صدای نینیتو میشنوی و دلت شاد میشه راسی شما روز چند آزمایش بتا دادی؟ بتات چند بود؟؟ 

ای جااانممم خداروشکر😍😍 انشاالله میری به سلامت صدای نینیتو میشنوی و دلت شاد میشه راسی شما روز چند آ ...

انشاالله 

من ٤ ٥ روز قبل از پريود بي بي چك گذاشتم روز اول همينجور خيليييي كمرنگ بود بعد از دوروز پررنگ تر شد روز پريودم بتا دادم زده بيشتر از ١٠٠٠ نميدونم چنده دقيقش 

يا امام رضا ♥️ 
انشاالله  من ٤ ٥ روز قبل از پريود بي بي چك گذاشتم روز اول همينجور خيليييي كمرنگ بود بعد ا ...

انشاالله به سلامتی همه چی پیش بره و 9 ماه بارداریتو بگذرونی عزیزم راستی شما طبیعی باردار شدید درسته؟ 

انشاالله به سلامتی همه چی پیش بره و 9 ماه بارداریتو بگذرونی عزیزم راستی شما طبیعی باردار شدید درسته؟ ...

مرسي عزيزدلم همينطور شما😘

بله با قرص لتروزول و گلوكوفاژ باردار شدم تنبلي تخمدان دارم 

يا امام رضا ♥️ 
مرسي عزيزدلم همينطور شما😘 بله با قرص لتروزول و گلوكوفاژ باردار شدم تنبلي تخمدان دارم 

منم دارم پلی کیستیکم منم گلوکوفاژ میخورم الانم قط نکردم شما چی قط نکردی که؟؟ 

نه تا اخر سه ماهگي بايد خورده بشه 

بله منم میخورم گفتن نباید قط بشه ایشالا به سلامتی

ازمایشت مثبت شد؟علایم چی داری؟سفتی سینه داری؟

فردا وقت آزمایشمه نسخه رو آوردم دیدم آز بتا رو برا 29 نوشته باید فردا برم که میشه 17 انتقالم برام دعا کن نه علایمی ندارم فقط امروز صبح یکم لک دیدم وقتی دستمال کشیدم برا اولین بار ولی شکرخدا قط شد اینقد استرس گرفتم شما چی بی بی نزدی؟؟

فردا وقت آزمایشمه نسخه رو آوردم دیدم آز بتا رو برا 29 نوشته باید فردا برم که میشه 17 انتقالم برام دع ...

نزدم.انقد میترسم.انشالله مثبت بشی.برات دعا میکنم مثبت بشی.

شکمم بزرگ شده .سینم متورم.

😉

نزدم.انقد میترسم.انشالله مثبت بشی.برات دعا میکنم مثبت بشی. شکمم بزرگ شده .سینم متورم.

نترس خدا بزرگه کی آزمایش داری؟؟ انشاالله همشون علایم بارداری و مثبت شدنت هستن عزیزم