2777
2789
عنوان

پیرزن ۷۰ ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 501 بازدید | 29 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

موهام رنگ کردم کرم پوست خریدم  باز لاعریم بیشتر ب چشم میزنه  چهره ماتم  و غمگینم

خب غمگین نباش سعی کن همیشه بخندی و بی خیالی طی کنی رژلبای شاد و جیغ بزن مژه بکار موهدتو چتری کن این همه مدل و مانکن صو ت استخوونی خیلی ام قشنگن ایرانی و عرب فقط چهره شون پف پفی و سن بالا میزنن 

میدونم هر چی میگم گل میگم ولی شما لایک نکنید 😒🤨

خو ب خودت برس 

ولی دیگه هر کی موهاش سفیده پیرزن نیس 😶 

فقط 23 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

اینا بحثشون با من لاغریمه  خب چکار کنم لاعر شدم پوستتم خراب شده .... کلا سینه هم ندارم هرلباسی میپوشم رو تنم زار میزنه ‌ خاهرامم از من بدترن   فقط گیر میدن ب من

اللن چیکار کنم ؟

جوش نزن،، زانو غم بغل نگیر اولین کار اینه روحیتو خوب کنی بر جایی که دلت خوشه ولذت میبری بعد کم کم اشتهات باز میشه ومیخوری چاق میشی. نگاه کن من خودم طلاق عاطفی گرفتم اصن باشوهر یجا نمی خابیم وحرف نمی زنیم بخاطر بچها ولی من با بچه‌ام خوشم خیلی همه خوشی ها که باشوهر نیس نباید منتظر باشیم کسی بیاد مارو خوشحال کنه فقط خودت میتونی حال دلتو خوب کنی من وقتی از همجا مبروم واقعن جایی ندارم وپولی ندارم اولین کار میرم حموم میام آرایش میکنم میرقصم همش با دوتا دخترام درصورتی که شوهرم اصن راضی نیس آرایش ولباس لختی کنم وقتی نیس اینکارا و میکنم تا میاد زود پاک میکنم ومانتو میکنم زود یکنار میشینم 🙄🙄

اینا بحثشون با من لاغریمه  خب چکار کنم لاعر شدم پوستتم خراب شده .... کلا سینه هم ندارم هرلباسی ...

خب یکبار نشستی جلو مادر خواهرت یا برادرت گفتی آررررره لاغرم حرفشونو قبول کردی اینا شیر شدن. من یه مدت بهم میگفتن رنگت زرده ولاغری بهشون گفتم بابا پول باشگاه میدم بااااید لاغر شم دارم پول میدم در صورتی که باشگاه میرفتم برا حجیم شدن ب ا س ن والان میرم برا خوش فرومی