2777
2789

جنس کف اتاق چیه؟؟

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نظر کسی برام مهم نیست عزیزم🖐️🤣💋

خب میگفتی نظر ندیم😊

چون اینجا تبادل نظر میکنن با تاپیک زدن و حرف شما به ماهایی که اومدیم تو تاپیکت بی احترامیه

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...
دوسداشتی بقیه ببینن پس مهمه برات دیگه اگه مهم نبود اصلا نمیزاشتی🤷🏻‍♀️😂

دوس دارم بقیه ببینن شاید ایده بگیرن چ ربطی داره عزیزم برو عقده هاتو یجا دیگه خالی کن من نظر کسی برام مهم نیست💓🤣

خب میگفتی نظر ندیم😊 چون اینجا تبادل نظر میکنن با تاپیک زدن و حرف شما به ماهایی که اومدیم تو تاپیکت ...

خف نظر مثبت دیگران روم تاثیر داره و حس خوب دارم نظر منفیه دیگرانم برام مهم نیست این سبک زندگی خیلی از ادماس بی احترامی نیست چرا باید افکار منفیو ب خودم جذب کنم اخه

دوس دارم بقیه ببینن شاید ایده بگیرن چ ربطی داره عزیزم برو عقده هاتو یجا دیگه خالی کن من نظر کسی برام ...

خط خطی کردن ایده نمیخاد ک بچه ۲ساله هم بلده😂توهم اقد نظر بقیه برات مهمه ک سر کل کل برداشتی وگرنه من اصن در حد خودم نمیبینمت دیگه بخام جوابتم بدم کوچولو موچولو اخی😄🥰

زندگی جاریست...😍                                                     شایدم مادر شوهره👹دقیق خبر ندارم🤷🏻‍♀️😂
خیلی کیوته و بانمکه چطوری ایطوریش کردی اسی

اول زیرساز کردم موزاییکای زشتو بعدش اومدم با غلتگ رنگ روغنی سفید ریختم بعدش ک خشک شد ی رنگ دیگه ریختم ک سفید پر رنگ شه بعدش رنگ زرد و قرمز و ابی و باهم ترکیب میکردم رنگای مختلف درست کردم با قلم مو پاچیدم خیلی خوشگله خیلیی من بابام مخالف اینچیزاس ولی دیدن گفتن چ عالی شده

خط خطی کردن ایده نمیخاد ک بچه ۲ساله هم بلده😂توهم اقد نظر بقیه برات مهمه ک سر کل کل برداشتی وگرنه من ...

عزیزم زشته فک کن خودت با ذوق یه چیزیو به کسی نشون بدی و طرف این شکلی رفتار کنه ادم ذوقش کور میشه مهم اینه ک ایشون حس خوب دارن و کاش یاد بگیریم به هم انرژی مثبت بدیم  و انرژی منفی رو از خودمون دور کنیم 

به خودم قول دادم رو کسی به جز خودم دیگه حسابی باز نکنم 🙃
دیگه کف اتاقم مگه عقده میخواد @نی_نی_یار_شب     ایشون به کاربر قدیمی سایت بی احترامی ک ...

ادم یاد بچگیاش میفته تو مدرسه

مامانمو میارم سرت.یا خانوم اجاااااازه فلانی حرف بد زد

😂😂😏😏

2790
2778
2791
2779
2792