2777
2789
عنوان

دخترم چاقه

| مشاهده متن کامل بحث + 1980 بازدید | 40 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

😁😁😁اره کمترش کن،،این حجم از ورزش و تحرک مانع جذب غذاهاش میشه و لاغره،،نگران لاغریش نباش خواهر من ...

عزیزممممممم😄

اره دخترداییمم دقیق مث خواهرت

راضیم خدا منو ب حالِ مامانت دچار کنه ک دخترم چاق شه ک بعد غصه شو بخورم ی ذره لاغر کنه🤣

اگه حرفی زدم ک باعث شد ناراحت بشین حتما" بفرمایین ک ازتون عذرخواهی کنم...🌸حالِ دلتووووون خوش❤
 ممکن تیروئید داشته باشه?

اگ خوراکش نرماله احتمال زیاد منم سر در نمیارم

آزمایشگاه خصوصی حتما ببرش 

انشالله که سلامت باشه

خداجونم من و دست این و اون نسپار خودت مراقبم باش 😘😍
عزیزممممممم😄 اره دخترداییمم دقیق مث خواهرت راضیم خدا منو ب حالِ مامانت دچار کنه ک دخترم چاق شه ک ...

خواهر من اینقدرررر بد غذا بود هیچییی نمیخورد،،وای مامانم میزد تو سر خودش گریه میکرد این بچه اخرش میمیره هیچی نمیخوره،،، کم کم اینقدر خوش خوراک شد و اینقدررر خورد دوباره مامانم میزد توسر خودش این بچه اخر میترکه😐😁😁😁

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️
خواهر من اینقدرررر بد غذا بود هیچییی نمیخورد،،وای مامانم میزد تو سر خودش گریه میکرد این بچه اخرش میم ...

🤣

وای عزیزم دقیق مث حالِ منو داشت مامانت،دختر منم بدغذاس ب حدی ک گاهی گریه م میگیره 

امیدوار شدم😄😄😄

تنش سلامت باشه خواهرت عزیزم😘❤🌈

اگه حرفی زدم ک باعث شد ناراحت بشین حتما" بفرمایین ک ازتون عذرخواهی کنم...🌸حالِ دلتووووون خوش❤
🤣 وای عزیزم دقیق مث حالِ منو داشت مامانت،دختر منم بدغذاس ب حدی ک گاهی گریه م میگیره  امیدوار ...

همچنین گل دخترت😘

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️