2777
2789
عنوان

کاش میشد بچه رو از بقالی سرکوچه خرید😅

| مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 52 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منكه نميترسيدم اونجوري دهنم صاف شد تو كه ميترسي و تلقينم ميكني ميدوني چه پدري ازت درمياد؟

نه نمیترسم آرزومه هرچقدر هم سخت باشه 😍😍😍ترس اش از اینکه که بچه مو از دست بدم یا مجبور شم عمل کنم بچم از بین بره😔😔

انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔
آره من ۶ تاشو برمیدارم😂😂😂😂

🤣🤣🤣🤣🤣 خیلی بچه دوست دارم مخصوصا حاصل عشق خودمو شوهرم باشه .

خدا کنه ماها هم زودتر شرایطمون اوکی شع واسه بچه

تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم .  یه دختری هستم با همه چی جنگیدم  تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم . 
وایی دختر خوشبحالت تو اخرش هایی 

اره بازخوبه اخراشم هرکیومیبینم باذوق عکس بیبیچک گذاشته واولاشه دلم میسوزه خودم بارداری سختی داشتم 

خواب امام زمانودیدم ده سال پیش تاکیدکردک یارای من چادرین اینوبروبه همه زنابگومن خودم سعادتشوندارم اماگفتم وظیموانجام داده باشم وحرف ایشونویه جای عمومی بذارم ک ببینن خانوما...........https://harfeto.timefriend.net/16484834867011 اگه راضی هستی برای سلامتی بچم یه صلوات بفرست مرسی💖

بارداری سخته. بی تجربگی بعدش سخت تر. مخصوصا نوزاد نا آروم داشته باشی. یعنی فقط یه مادر اینهمه صبر داره.

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض
آره بخدا🙁😅  کاش اصن میشد بدون ازدواج نی نی آورد ☹️ بابا شوهر چه نیازیه ،ادم دلش نی نی میخوا ...

آره بخدا یه نی نی برات بخنده سوار تاب اش کنی هلش بدی 😍😍😍

نه نمیترسم آرزومه هرچقدر هم سخت باشه 😍😍😍ترس اش از اینکه که بچه مو از دست بدم یا مجبور شم عمل کنم ...

هچين اتفاقايي نميفته ولي بهش فكر كني چرا

من ترس زايمان داشتم و بهشم فكر ميكردم زياد اخرش فشارم رفت بالا و زايمان اورژانسي و…. مردمو زنده شدم

ولي عوضش از بچه داري و مسئوليت اصلا نميترسيدم

الان بچم يه بچه اروم و بي دردسر شده

متوجهي چي ميگم؟؟ به هرچي فكر كني همون ميشه

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

من بچه اول ترس نداشتم ولی دومیو که باردار شدم از اول حاملگی تا زایمانم ترس داشتم قراره درد زایمانو ت ...

سزارین کن من به احتمال ۹۰ درصد سزارینم

واییییی😂😂😂😂😂

نمیدونم پس این دانشمندا چه غلطی میکنن😄

لطفا یه صلوات برای سلامتی پدرومادرم میفرستین❤🌹روزای خوب منتظرتن،برای رسیدن بهشون تلاش کن/ شهروند سابق جزیره نامکاندا | 
آره بخدا یه نی نی برات بخنده سوار تاب اش کنی هلش بدی 😍😍😍

هووووووم😉😀😘😍😍😍😍بگیری لپاشو بکنییییی

شده دلتنگ شوی و از شدت حزن،وحشیو هار شوی پاچه بگیری همه را؟!