2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

زن عموی من که پیوند استخون شد چاق شد وحشتناک. فکر نکنم ربطی به پیوند داشته باشه اثرات داروهاش بود

اخه ی بازیگره بود پیوند استخوان ب مادرش زده بود بعدش لاغر شد البته بقیه اینطوری میگن

هانده ارچل

.

انواع پیوند استخوان در زانو
نکته اساسی در مورد پیوند استخوان زانو مشابه سایر انواع پیوند استخوان است ، اما موارد کمی وجود دارد که باید در مورد آن بدانید. سه نوع پیوند استخوان وجود دارد که عبارتند از:

پیوند خودکار استخوانی است که از قسمت دیگری از بدن بیمار گرفته می شود.
آلوگرافت استخوانی است که از استخوان افراد دیگر گرفته شده است.
پیوند استخوان مصنوعی که از جایگزین استخوان مصنوعی ساخته شده است.
متداول ترین نوع مورد استفاده برای پیوند استخوان زانو ، آلوگرافت است که از استخوان های بلند از جمله بازوها و پاها بدست می آید. یکی از دلایل اصلی این روش بسیار راحت این است که خطر عفونت را کاهش می دهد زیرا نیازی به برش یا جراحی اضافی نیست. در همه انواع پیوند استخوان زانو که برای این جراحی ذکر شد ، سلول های استخوانی می میرند و پودر می شوند زیرا خون رسانی قطع شده است. پس از آن ، استخوان های پودر شده بین پیوندها پیوند داده می شوند. سلولهای زنده ناحیه جوش نخورده روی این داربست رشد کرده و به تدریج داربست را جذب می کنند و در عوض داربست جدیدی را تشکیل می دهند.

اره پیوند استخوان ارتباطی به لاغری یا چاقی نداره...

البته استراحت زیاد یا کم اشتهایی بیماره که باعث میشه لاغر یا چاق بشه

اگر خواستی پیوند استخوان انجام بدی فقط برو پیش دکتر مسعود میرکاظمی... یکی از بهترین جراحان استخوان در تهرانه که کارش عاااالیه

2823
2791
2779
2792