2777
2789

داشتیم شام میخوردیم منم دلم خیلی گرفته بود اونم هی پرحرفی میکرد منم بهش گفتم حوصله تو ندارم اونم گفت اگه خواهرت یا مادرت بودم حوصله داشتی منم بهش گفتم آخه اونا بیشتر از تو واسم مهمن نمیدونم چی شد که بهم سیلی زد بعدش گفت برو فکر کن ببین چی گفتی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا سرشاهده اینقدر جیغ میزدم پسرم اینقدر گریه میکرد میگفت مامان بابا من نمیبخشه گولم زد 😂😂

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂اخ دل درد گرفتم میخام بخندم نمیشه تویه جمع هستم 

داشتیم شام میخوردیم منم دلم خیلی گرفته بود اونم هی پرحرفی میکرد منم بهش گفتم حوصله تو ندارم اونم گفت ...

اول  ک نباید میگفتی حوصلتو ندارم

بعد خوب معلومه مادر آدم از همسر ادم مهم تره اما اما نباید هیچوقت ب روش بیاری وبگی  همسر من همیشه میگه خانوادمو جای خود دوست دارم اهمیت میدم توام جای خودت  منم همینطور 

منم میدونم اشتباه کردم ولی حرفم اونقدری بد نبود که بخواد بعد سه سال زندگی منو بزنه 

خوب حالا فقط بهش بگو میدونم حرفم اشتباه بود تو مادرمو خواهرم ب یه اندازه برام مهمین همین طور ک بدون تو نمیتونم زندگی کنم بدون اوناهم نمی تونم   اما قبول کن کار توام درست نبود ک دست روم بلند کردی اینارو اخرشب با بغض بگو بزار ب گوه خوردن بیوفته

احساس میکنم با این اتفاقی که افتاد دیگه زندگیمون مثل قبل نمیشه خیلی دلم شکسته 

اولین باری ک یه کاری باهات میکنه همین فکرو میکنی همسر من بخاطر مادرش یه حرفی بهم زد حتییییی فش بد به حساب نمیاد همونجا گوشیو پرت کردم نشستم  اینقدر گریه کردم ک اومد گفت گریه نکن محل ندادم 3یا4بارگفت تا گفتم نمیتونم اومد بغلم کرد گفت ببخشید گوه خوردم تا 1ساعت و نیم فقط میگفت گوه خوردم الانم بعضی موقع ها ک لازمه بهش میگم از دلم بیرون نمیاد میگه من که گفتم ببخشید