2777
2789
عنوان

میخام جداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 345 بازدید | 32 پست

من دارم گریه میکنم اونوقت شوهرم عین خیالش نیست داره توگوشی چت میکنه وتصویری حرف میزنه بایه خانم .هرچی ام چیز میگم خودشو زده به کوچه علی چپ .فک کنم نقششونه یه کارکنن من با پاخودم برم طلاق بگیرم اونوقت بچه ام بدبخت میشه .خدایاخودت بحق حضرت رقیه نگذر ازشون .اینهمه درد واسه بچم ومن 😭😭😭😭

یه چندتا سوال میپرسم ،اگه دوست داشتی جواب بده. ۱/ نوع پوشش شما تو خونه چجوریه ۲/ جز دسته از خانم ها ...

عزیزم حرفت درست ولی دیگه کار ازکارگذشته من نمیتونم حتی به دخترم برسم حتی یعنی جوری شده که نمیخام بچم پیشم نگه دارم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم حرفت درست ولی دیگه کار ازکارگذشته من نمیتونم حتی به دخترم برسم حتی یعنی جوری شده که نمیخام بچم ...

من کارشناسی ارشد بالینی خوندم و الان تو مشاور خانواده هستم،و باید بگم زن و شوهر آخرین مرحله پیش من میان تا ازم نامه بگیرن برای قاضی، این سوالا جوابش می‌دونم، ولی فقط می‌خوام بگم کافیه همین سوالا که جواب هم توش هست،تغییر بدی تو زندگیت، ببین هر انسانی خطا میکنه،و هر خطاکاری می‌تونه توبه نصوح کنه، 

انتخاب کن،یا تغییر کن و زندگی باب میلت بساز،یا وایسا جدا شو.

شما اینهمه صبر کردی، من پیشنهاد میدم یک ماه بمون اما مثل یک زن لونده با شور حرارت باش، 

خدایا همیشه برای همه مردم بهترینا رقم بزن،همه از ته دلشون شاد باشن  
من کارشناسی ارشد بالینی خوندم و الان تو مشاور خانواده هستم،و باید بگم زن و شوهر آخرین مرحله پیش من م ...

من الان انقدر ناراحتم که نمیتونم به هیچ چیز فکر کنم احساس میکنم اگه بمونم شوهرم خیانتش رو ادامه میده وتحمل خیانت ندارم .اصلا میدونم اگه بمونمم نمیتونم کارهایی که گفتین انجام بدم چون مدام بهش فک میکنم وعذاب آوره.بنظرتون اگر کارهایی که گفتین انجام بدم امکانش هست شوهرم دست ازخیانت برداره وخوب بشه 

من الان انقدر ناراحتم که نمیتونم به هیچ چیز فکر کنم احساس میکنم اگه بمونم شوهرم خیانتش رو ادامه میده ...

نه شما بلکه همه خانمها متاهل باید برای شوهرشون یک رقصنده باشن. شما باید نقش دختر خانمی بازی کنی که انگار تازه این آقا دیدی میخوای جذبش کنی، بی پروا باش،فقط اعتماد داشته باش، برات مهم نباشه هست یا نیست، لباس شیک بپوش،ارایش ملایم کن،موهاتو مرتب کن،خوشبو باش، لاک قرمزبزن،یکم موزیک  نگاه کن ببین دخترا چه حرکاتی میکنن، اول باید چشم مرد سیر کرد، بلند بخند، اصلا غر نزن،کنترل کن خشمتو،حتی اگه دیدی داره از قصد عصبانیت میکنه،اون لحظه که باید بهت بگم موفق شدی شوهرت رو برانگیخته کنی، ورزش کن،هر روز،مهم نیست چه قیافه ای داری مهم اینه آرایش کنی، شیک باشی،دامن کوتاه بپوش،یا شورت کوتاه،اگه سینه ات افتاده نیست لباس زیر نپوش، اگر میخوای بپوشی لباس زیر رنگ جیغ بپوش،اگه شرایط داری دخترت چند روز پیش مادر یا مادرشوهرت بزار،بگو حوصله اش سر رفته بود.عطر بزن، نشین وقتتو نزار پای اجاق گاز که غذا آنچنانی درست کنی،یه غذا ساده، سعی کن مثل دختر بچه تو خونه رفتار کنی

اگه نزدیکت شد پس نزن،ولی خشک و بی روح نباش،فک نکنه تو مثل مجسمه هستی، لوسیون بدن بزن.بدنتو چرب و براق و خوشبو کن، ببین اکثر مردها زن زندگی دیگه به معنای گذشته نیست براشون، ناگزیرم بگم اکثرا یک زن س ک س ی می‌خوان که صدای خنده جذاب بلند داشته باشن،و زیر چشمی های دلبرانه داشته باشه.متاسفانه کم نیستن از این دست زنها که به راحتی زندگی یک زن خوب خراب میکنن،پس اینجا میدون جنگه.برای خودت زندگی کن لذت ببر، با دخترت لذت ببر،دختر خیلی به مادر می‌تونه کمک کنه.

منظورم این بود، نه فقط شما، بلکه همه خانمها متاهل باید اینجور رفتار داشته باشن

اوکی .من الان دلیل ناراحتیم گفتم به شوهرم که رژلب روصورتت هست برو پیش همون زن بمون تحمل خیانت ندارم ویه فکری برا بچه بکن بعدشم اومدم تواتاق دیگه نرفتم پیشش .الان چه برخوردی داشته باشم چی بگم بهش .دلم میخاد برم یه دوش بگیرم ولی اصلا نمیتونم یه کلمم حرف بزنم باهاش

اینو سرچ کن تو گوگل،کلی بهت آموزش میده،همین الان بلند شو اول لباس خواب بپوش،اگه لباس خواب راحت نداری یا فک می‌کنی قدیمی شده،یه پیراهن کوتاه یا تاپ و شورت کوتاه بپوش،قبلش یه دوش بگیر،کرم مرطوب کننده صورت بزن،اصلاح شده،اصلا به همسرت فکر نکن،به خودت فکر کن،تو برای خودت زیبا هستی

اوکی .من الان دلیل ناراحتیم گفتم به شوهرم که رژلب روصورتت هست برو پیش همون زن بمون تحمل خیانت ندارم ...

عیبی نداره،خوب گفتی حرفتو گفتی، پاشو یه دوش آب گرم زمان نمیبره.بعد حموم برو تو آشپزخونه یه لیوان آب بخور،بزار ببینه تو زندگی خودتو داری و اصلا برات مهم نیست اون چیکار میکنه،گوشی هم بزار کنار،امشب با خیال راحت در آرامش بخواب،رفتی تو اتاق در اتاق نبند،فقط با خودت تکرار کن تو زنی زیبا و قوی هستی، یه نکته بهت بگم،مردا از اینکه ببینن همسرشون قوی هستن و شادن و به خودشون اهمیت میدن،بکلی میپاشن،یعنی نابود میشن، 

اگه قراره جدا بشی باید قبلش نشون بدی که تو زنی قدرتمند هستی،تو کسی هستی که خیلی از مردها آرزو دارن تورو بدست بیارن