2777
2789
فقط دخترا؟

اگه آقا پسری در نگاه ها و دیدارهای اول از یه دختر خانم خوشش نیاد ...یعنی عادی باشه ممکن هست به مرور زمان عاشقش بشه...مثلا دو تا همکار....یا کارمند و ارباب رجوع

خدایا امیدم فقط به تو هست ، محکم دستامو بگیر و بغلم کن.

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

خیلی سخته منم همیشه برای ازدواج میترسم مبادا کسی که میخوامش قبلا با کسی بوده باشه😔 کاملا حرفتونو د ...

ینی خودت با کسی نبودی؟

دیوونه ترین دختر شوخ شهرم♡°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉در دنیایی که میتونی خیلیا باشی خودت باش◇✌هیچ کس تنهاییمو حس نکرد جز گیتارم'🎸من دخـترم امـا بیا مردونگی بهـت یاد بدم 😈💜🌿اَگِہ مُرغ تُؤ یِہ پآ دآرِه🦃🌳 مُرغِ مَن فَلَجِہ😹🖖من تو زندگیم فقط یه قانون دارم،تا خدا هس اصن نباید عاشق باشی...❤️مراقب دلت باش اگه بشکنه   بقیه شبای زندگیت راحت صب نمیشه□°◇.قوی باش😉یه دختر شکست نمی خورع🤘«النَّاسِ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا»^'💫
خیلی سخته منم همیشه برای ازدواج میترسم مبادا کسی که میخوامش قبلا با کسی بوده باشه😔 کاملا حرفتونو د ...

وای دقیقا خیلیه سخته کاملا درک میکنم

آدمو دیونه میکنه این فکرا

سختی هامیگذرد اما هیچوقت هیچوقت آدم فراموش نمیکنه کیا همراهیش میکنن و کیا میرن
اگه آقا پسری در نگاه ها و دیدارهای اول از یه دختر خانم خوشش نیاد ...یعنی عادی باشه ممکن هست به مرور ...

وابسته میشه اما عشق ی قضیه دیگست...عشق در نگاه اول شنیدید؟اگر این نباشه احتمالش کمه به مرور زمان اتفاق بیوفته

ببنید خواهر من گفتم حساس نباشید اشتباه کرده امسان جایزالخطاست‌‌ بهش فرصت بدید جبران کنه...اشتباه کرد ...

ممنونم ک جواب دادین بهم 🌺

سختی هامیگذرد اما هیچوقت هیچوقت آدم فراموش نمیکنه کیا همراهیش میکنن و کیا میرن
وابسته میشه اما عشق ی قضیه دیگست...عشق در نگاه اول شنیدید؟اگر این نباشه احتمالش کمه به مرور زمان اتف ...

عشق در نگاه اول که فایده نداره....عشق باید با شناخت باشه دیگه...

خدایا امیدم فقط به تو هست ، محکم دستامو بگیر و بغلم کن.
من با کسی نبودم اون بود با من بود؟ متوجه شدی؟ ابراز علاقه از طرف من نبود...

اصلا مخم رگ ب رگ شد😢

نه نفهمیدم😁🤦‍♀️

دیوونه ترین دختر شوخ شهرم♡°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉در دنیایی که میتونی خیلیا باشی خودت باش◇✌هیچ کس تنهاییمو حس نکرد جز گیتارم'🎸من دخـترم امـا بیا مردونگی بهـت یاد بدم 😈💜🌿اَگِہ مُرغ تُؤ یِہ پآ دآرِه🦃🌳 مُرغِ مَن فَلَجِہ😹🖖من تو زندگیم فقط یه قانون دارم،تا خدا هس اصن نباید عاشق باشی...❤️مراقب دلت باش اگه بشکنه   بقیه شبای زندگیت راحت صب نمیشه□°◇.قوی باش😉یه دختر شکست نمی خورع🤘«النَّاسِ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا»^'💫
بابا چرت وپرت بگید بخندیم یکم همش غم و غصه که نمیشه

بیا

یه بار رفته بودم دندون پزشکی دندونمو عصب کشی کردم 

و کلی بیحسی به فکم زده بودن هیچی عاقا تو راه داشتم برمیگشتم

هنوز بی حس بود و کلی آب دهن داشتم چندشم میشد قورت بدم😂🤦‍♀️

بعد به پسره دنبالم راه افتاده بود و هی متلک میگفت 

عاقا چشمتون روز بد نبینه برگشتم سمتش عصبی هوا هم گرررم

دهن باز کردم کلی اب دهن و آتوآشغال بیرون ریخت منم دیگه نبستم همون جوری داشتم فوش میدادم ولی خودمم نفهمیدم چی میگم‌چون بی حس بود

عبسی اچال  ژر چی میسنی

یه همچین چیزای گفتم

پسره بدبخت کپ کرد فک کرد س ساعته داره دنبال یه معلول را میره 😂😂🤦‍♀️

هیچ دیگه یه دفه غیب شد😂🥴

دوسدارم زودی برم سر زندگیم خیلی دارم دوری و سختی میکشم

هم شهرامون فاصله دارن هم کلی مشکلات جورواجور داریم

قبلا یکی میگفت به سختی به عشقم رسیدم درکش نمیکردم الان ولی درکش میکنم منم یه عروسی میشم که از خوشحالی شب عروسی گریه میکنه:))))

درخواست دوستی و لایک نکنید⛔