2777
2789
عنوان

قناریم مرد😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 695 بازدید | 20 پست
خیلی حیف شد که 😪😔😔 چرا گذاشتی اینقدر تخم الکی بگذاره..نباید اینقدر بهش گرمیجات میدادی..غذاش باید ...

سبزیجات میدادم بخدا سیب هویج کاهو، تخم خرفه هم که خنکه میدادم، ویتامین توی آبش میریختم

آقایون توی تاپیک من نیان وگرنه گزارش میشن 
وای عزیزم توهم مثه منی منم چند روز پیشا قناریم کاکلی هم بود پاش  گیر کرده بود ب قفس ما نفهمیدیم ...

راس میگی عزیزم؟ منم اون لحظه شوهرم اومد خونه گرفت توی دستش گفت مرده بی جون افتاده بود اینقد جیغ زدم و گریه کردم، صب که حالش خراب بود با سرنگ بهش آب میدادم نمیخورد🥺🥺بعد زنگ زدم پرسیدم گفتن بهش بادوم و نبات بدم و موز هم بدم رفتم براش موز خریدم هرکار کردم نخورد😭😭الهی بمیرم 

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

سبزیجات میدادم بخدا سیب هویج کاهو، تخم خرفه هم که خنکه میدادم، ویتامین توی آبش میریختم

خوب کاملا آماده کردی زبون بسته را ..چه انتظاری داشتی ازش که تخم نگذاره و سالم بمونه!!! واقعا که خودت کشتی زبون بسته را از محبت زیادی و الکی 😡😡😡

آرزوی خوشبختی و شادی برای همه دارم 😊 امیدوارم هیچکسی غمگین و ناراحت نباشه 🥰🥰😊😊...عاشق غذا و خوراکی و آشپزیم 😋😋سیر نمیشم.
خوب کاملا آماده کردی زبون بسته را ..چه انتظاری داشتی ازش که تخم نگذاره و سالم بمونه!!! واقعا که خودت ...

چرا اینجوری میگی یعنی نباید بهش میرسیدم نباید غذای خوب بهش میدادم عوض دلداری دادنه 

راس میگی عزیزم؟ منم اون لحظه شوهرم اومد خونه گرفت توی دستش گفت مرده بی جون افتاده بود اینقد جیغ زدم ...

خدانکنه عزیزم البتعه من درکت میکنم چون منم خودم خیلی ب قناریام وابسته هستم