کسی مث من بوده که بتا کند بره ولی بارداری سالم باشه
تو حاملگی قبلی بتا بعد ۷ روز ۱۴۴ بود ۴۸ ساعت بعد هم ۱۱۰
فقط به خدای مهربونمون اعتماد کن و به ائمه متوسل شو برات ناممکن هارو ممکن میکنن❤❤خداااااجونمممم❤میشه دستای منم مث دوستای نی نی سایتم پرکنی میدونم که ناامیدم نمیکنی از امشب امیدم هیییچ احدی نیست فقط امید به رحمتت دارم .پس تنهام نذار .من تجربه تلخ حاملگی خارج رحم دارم دعا کنید بارداری بعدیم سالم باشه 😢😭
دعات میکنم عزیزم توام منو دعا کن پنج هفتمه دو هفته بعد می رم سونو
قربونت منم دعات میکنم ان شاالله صحیح و سالم باشه تورو خدا دعتم کن خیلی خون دل خوردم
فقط به خدای مهربونمون اعتماد کن و به ائمه متوسل شو برات ناممکن هارو ممکن میکنن❤❤خداااااجونمممم❤میشه دستای منم مث دوستای نی نی سایتم پرکنی میدونم که ناامیدم نمیکنی از امشب امیدم هیییچ احدی نیست فقط امید به رحمتت دارم .پس تنهام نذار .من تجربه تلخ حاملگی خارج رحم دارم دعا کنید بارداری بعدیم سالم باشه 😢😭
منم بتام پایین بود ولی رفتم دکتر گفت من بی بی چکم قویه ازت ازمایش میگیرم اگه مثبت بود دیگه نمیخواد ا ...
من متاسفانه یه بارداری خارج رحم داشتم سر اونه
خدا بچتو حفظ کنه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
به دکترم زنگ زدم گفت خوبه ولی باز یه بتا بدم حالا ولی نمیدونی چی کشیدم تا الان بع ...
انشاالله دوران باردایتو به سلامتی بگذرونی و قدمش برات پر خیر و برکت باشه خیلی خیلی خوشحال شدم برات
تو نی نی سایت همه قدا بالای 170 وزن 65 هیکل ساعت شنی چشم سبز عسلی نچرال و بدون عمل😀همه فامیل شوهر بد و بی کلاس خانواده خودشون عالی و بافرهنگ 😁اگه بگی وای چه زشتم عکس بزاری همه میان دلداری و بهت ثابت میکنن آنجلینا جولی هستی وخودت خبر نداشتی 😂اگرم بیای بگی وای چقدر خوشگلم و عکس😎 اینقدر میکوبنت که باورت میشه سمندونی بیش نیستی😭 آهان یه چیزی هم یادم اومد عاشق عکسن حتی اگه عکس ملحفه سفیدباشه تازه کلی کو کو هم میکنن 😐هیچ وقت هم هیچ چیز در سلیقه شون نیست 😩 یه سایت خطرناکه که هر کی واردش میشه معتاد شده شدید هیچ جوره هم ترک نمیکنه 😱 خلاصه در یک کلام 😆 نی نی سایت سرزمین عجایب 😜
انشاالله دوران باردایتو به سلامتی بگذرونی و قدمش برات پر خیر و برکت باشه ...
قربونت ممنونم عزیزم
ان شاالله هرچی میخوای خیلی زود خدا بهت بده
برام دعا کن
مبارکه عزیزم فکر نکنم بتات بد باشه احتمالا پسره ...
ممنون عزیزم از پاسخگوییت😍😘راستی امروزم بی بی چک گذاشتم تاپیک اخرم هست بنظرتون برم از بدم
دخترم ۱۳اردیبهشت باروش زایمان طبیعی به دنیا اومد😍🥰خدایا مواظب دخترم باش به خودت سپردمش😍😘برای سلامتی نی نیم صلوات میفرستی؟اگه فرستادی بگو منم برات بفرستم😊 هرچی خدابخواد خدا که بدنمیخواد😍❤الهی داده ونداده ات را شکر😘🤲🏻