2789
عنوان

کرونااا

| مشاهده متن کامل بحث + 91 بازدید | 29 پست
تموم نمیشه هیچ وقت به نظرم 

نه گفتن همیشه میمونه با بشر. ولی  باید کنترل کنن مثل سرماخوردگی و آنفولانزا بشه دیگه جهش نده و کشته نده

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
منم ک میگم من جایی اصلا نرفتم فقط سر کار میریم میام تا حالا دوبار گرفتم خیلی خطر داره لعنتی

اره واقعا قبول دارم...حالا ما کلی رعایت میکنیم...بعضیا حتی ماسک نمیرنن ولی ماشالا اصلا نمیگیرن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره واقعا قبول دارم...حالا ما کلی رعایت میکنیم...بعضیا حتی ماسک نمیرنن ولی ماشالا اصلا نمیگیرن

واقعا نمی‌دونم دلیل چیه دو ساله درست حسابی یه کافه ام نرفتیم 

من عروسی ام نگرفتم فقط عکس گرفتیم اومدیم سر خونه مون نمیشد واقعا 

خیلی بده ماه عسلم نمیشه رفت 

منم به علی گفتم که بریم سر خونه ام مون اما خودش و پدر شوهرم مخالفن میگن نه یه باره بگیرین حالا گذاشتیم یه ذره سبک بشه کرونا ببینیم چی میشه

خیلی بده ماه عسلم نمیشه رفت  منم به علی گفتم که بریم سر خونه ام مون اما خودش و پدر شوهرم مخالف ...

ترو خدا نگیرید من یکی همکارام گرفت من با اینکه نرفتم دقیقا بعد اینکه اون مراسمش تموم شد و اومد آموزشگاه گرفتم یهو حتی دو تا دگ همکاران هم گرفتن

ترو خدا نگیرید من یکی همکارام گرفت من با اینکه نرفتم دقیقا بعد اینکه اون مراسمش تموم شد و اومد آموزش ...

منم چون خودم تو بیمارستانم میبینم اصلا نمیخوام خودمم گرفتم چند بار پدرم در اومد تا خوب شدم تا کلی بعدش هنوز حس بویایی و چشایی نداشتم تازه یه نمونه دیگه کرونا هست که تا الان پشت مزره ایران رسیده اگه مدریت نشع وارد ایران میشه اون دیگه از دلتا صد پله بدتره حالا اسمش یادم نیست ولی اون خیِی خطرناکه معلوم نیست کی گندش بیرون میاد که اومده تو ایران 

خدا لعنتشون کنه که اصلا مدیریت نکردن و تاوان ما داریم پس میدیم 

الانم اگر نکند از این بدتر میشه تقصیر کادر درمان نیست به خدا چند تا از همکارام رو از دست دادم چون خودم دانشجو هم اونقدرا تو بخش کرونا نمیوفتم ولی بعضی همکارام که میرن دچار شدن بعضیا شون فوت کردن الان اسرائیل دوز سوم به مردمش زده ما هنوز تو دوز اولش موندیم نصف کشورم یا نزدند یا نوبت شون نشده