2777
2789
عنوان

هموگلوبین ۶/۵

| مشاهده متن کامل بحث + 21229 بازدید | 45 پست

من همیشه واسم همین عدد هست حتی ۶ 

من کم خونی شدید فقر آهن

تالاسمی  دارم 

بر ما گذشت نیک و بد                اما تو روزگار فکری به حال خویش کن ،                                       این روزگار نیست... 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم  اگه میتونی برگه ی ازمایششون رو بذار

یا بهم بکو mcv چنده؟ فریتین چک شده؟ قبلا سابقه ی کم خونی نداشتن؟ خونریزی کوارشی مثلا دفع مدفوع خونی یا سیاه و قیری و بد بو چطور؟ یائسه شدن؟ 

من بعد از عمل بای پس معده همیشه هموگلوبینم پایینه موقع بارداری سودا سه سال پیش به ۶ و نیم رسید دکتر بهم قرص فروفورت دئودنال داد دو ماه پیش هموگلوبینم ۴ و نیم شد دو بار از حال رفتم بیمارستان دو شب بستری شدم سه نوبت بهم خون تزریق کردن توی این سالها هم چند دوره امپول ونوفر یا مالتوفر تو سرمی تزریق کردم ولی موردی که دو ماه پیش برام پیش اومد و خون تزریق کردم اولین بارم بود ۱۲ ساله عمل بای پس معده کردم 

عزیزم  اگه میتونی برگه ی ازمایششون رو بذار یا بهم بکو mcv چنده؟ فریتین چک شده؟ قبلا سابقه ی کم ...

توروخدا افلاین نشو الان همرو برات میفرستم

و دوباره مادر شدن زیباترین حس جهانم شد 
توروخدا؟؟دکتر چی گفته؟

بخدا کلا از ۶بالا تر نمیاد کم خونی دارم

دکتر میگه باید بهت خون وصل کنن اینجوری تو چطور زنده ای ولی قبول نکردم دارم قرص اهن خارجی میخورم و میوه مثل انبه و اینا و پسته و گردو

البته دیروزم ازمایش دادم فردا جوابش میاد ببینم بعد ی ماه بالاتر رفته یا ن من کلا چن ساله درگیر کم خونی شدیدم

ولی اگ سن مامانت بالاست حتما ببرش چکاپ کاملش کن

بابابزرگم ۷۰سالشه سه هفته پیش همینجور بیحال بود بردنش دکتر ازمایش و چکاپ کامل بعد هموگلوبینش رو ۶بود بخاطر همین کم خونی ۸۰درصد کلیه هاش از کار افتاده بود قلبش ضعیف بود دیگه ی هفتع بستری شد تو بیمارستان دیالیزش کردن خون بهش وصل کردن خیلی حالش بهتر شده

حتما چکاپ کامل کن مامانتو بهش برس از نظر غذایی انبه بهش بده کاهو عدسی مغزیجات ماهی میگو گوشت قرمز خیلی تاثیر داره

گر نگهدار من آن است که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌙🌸اصالت بلوچ😌❤