2777
2789
عنوان

سریال ترکی

| مشاهده متن کامل بحث + 2002 بازدید | 22 پست
فارسیش چی میشه؟ستاره شمالی؟ میگن کمدیه من کمدی دوست ندارم:(خنگ بازی توش زیاده...البته همه سریالای ت ...

اره ستاره شمالی.ببین حتمن 

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب قسمت چندمجان اعتراف میکنه؟من خیلی عجله دارم😂نمیتونم صبر کنم باید بفهمم

یادم نی بخدا تقریبن ی سال پیش دیدمش😅

اینا ک عاشق هم میشن جان تصادف میونه فراموشی میگیره صنم میره ی جا دیگ دنبال رویاهاش زندگی‌کنه اتفاقی همو میبینن صنم نویسنده میشه کتابشو چاپ میکنه دیگه همه چیشو گفتم ک😂

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)
با داداش جان،امره،پنهان کاری کردن شرکتا رو دادن آیلین...

آها آها یادم اومد زیادن مهم نی

لحظه ی دیدنت انگار که یک حادثه بود 🖤🤍حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت 🖤🤍سیب را چیدم و در دلهره ی دستانم🖤🤍سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت🖤🤍 تا سه بس بود که بشمرد و در دام افتد🖤🤍گفت ..یک گفت ..دو افسوس سه را دوست نداشت 🖤🤍من تو خط موازی ..؟ نرسیدن..؟هر گز دلم این قاعده هندسه را دوست نداشت 🖤🤍درس منطق  نده دیگر تو به این عاشق که  🖤🤍 از همان کودکیش مدرسه را دوست نداشت 🖤🤍تو میتوانستی به چشمانم نگاه کنی و گلویم را با چاقوی تیز بُبری و من میتوانستم در آخرین نفس  از تو بخاطر خونی شدن دستهایت معذرت بخواهم ......🖤🤍 تاریخ در شب با الکل و زن نوشته شد 🤍🖤
یادم نی بخدا تقریبن ی سال پیش دیدمش😅 اینا ک عاشق هم میشن جان تصادف میونه فراموشی میگیره صنم میره ی ...

جآن که تصادف نمیکنه، یکی به اسم ییعت میزنه به صنم بعد عاشقش میشه بعدم جان میفهمه عاشقشه صنم ی کتاب در مورد خودشو جان مینویسه ییعت از حرصش اونو آتیش میزنه بعد جان متوجه میشه میگیره میزنتش میفته ییعت به دروغ به همه میگه فلج شده سره همین جان و صنم ی سال از هم دور میوفتن چون صنم از دستش ناراحت بود 

کی گفته فراموشی میگیره 😂😐😐

هفت تیر شیش تا تیر داره هفتمیش خودتی!🔥 پیامم رو دیدی ی صلوات مهمونم کن🧡 محتاج دعای نی نی سایتیا💋💋💋 تاپیک های قبل ۱۴۰۴ به من تعلق ندارد

جآن که تصادف نمیکنه، یکی به اسم ییعت میزنه به صنم بعد عاشقش میشه بعدم جان میفهمه عاشقشه صنم ی کتاب د ...

خاهر رفتی پست سه سال پیشمو ریپلای زدی😂😂😂😂

جان فراموشی میگیره یادمه کاملا

میتونی سرچ کنی

خاهر رفتی پست سه سال پیشمو ریپلای زدی😂😂😂😂 جان فراموشی میگیره یادمه کاملا میتونی سرچ کنی

اره متاسفانه دیر خبر دار شدم😂😂 وقتی تموم شد دلم گرفت چقدر قشنگ بود همه میگفتن فیلم عشق اجاره قشنگه نتونستم تحملش کنم ولی اینو دلم واسش پر می‌کشید سریال مثله این سراغ داری کمدی عاشقانه  بازیگرای جذاب؟

هفت تیر شیش تا تیر داره هفتمیش خودتی!🔥 پیامم رو دیدی ی صلوات مهمونم کن🧡 محتاج دعای نی نی سایتیا💋💋💋 تاپیک های قبل ۱۴۰۴ به من تعلق ندارد