2777
2789
عنوان

دوس پسر سابقم همش پیام میدع

| مشاهده متن کامل بحث + 665 بازدید | 65 پست
پرسیده رل داری چی بگم بهش

😆 دوراشو زده اومده سمتت... چون بهتر تو واسش نبود یا واسه سرگرمی . بگو نامزدم شوتش کن معذرت خواهی کن.

کمترین مهربانی می تواند این باشد که در انتهای شب برای آرامش یکدیگر دعا کنیم...⁦❤️⁩🤲

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😆 دوراشو زده اومده سمتت... چون بهتر تو واسش نبود یا واسه سرگرمی . بگو نامزدم شوتش کن معذرت خواهی کن ...

یعنی دوس دارم خفه کنم همچین پسرایی رو اول طرفو وابسته میکنن بعد یهو میزارن میرن پی عیاشی و لاشی بازی چندوقت که میگذره باز میان منت کشی😑😑

[QUOTE=207037647]میگه جدیدا ازت خوشم اومده[/QU

داره مخت میزنه ادامه بدی می‌دونه دارای آمار میگیری ازش. جواب نده بگو کسی تو زندگیم بیشتر توضیح نده

کمترین مهربانی می تواند این باشد که در انتهای شب برای آرامش یکدیگر دعا کنیم...⁦❤️⁩🤲
میگه جدیدا ازت خوشم اومده

جدیدا!!! بگو من همون ادم قبلیم،رفتی دوراتو زدی دیدی بهتر از من نیست دوباره برگشتی! 

در حقیقت ما همه«بشر» بودیم ،تا اینکه«نژاد» ارتباطمان را برید،«مذهب» از یکدیگر جدایمان ساخت،«سیاست» بینمان دیوار کشید و« ثروت» از ما طبقه ساخت...! لطفا لایک نکنید
میگ جدیدا ازت خوشم اومده

بگو جدیدا من ازت خیلی بدم میاد همیشه میگم افتضاح ترینانتخابم تو بودی خوبه اون روزا گذشت

بگذار وبُگذَر روزهایی که روز ما نیست روزگاری روز ما میرسد
یعنی دوس دارم خفه کنم همچین پسرایی رو اول طرفو وابسته میکنن بعد یهو میزارن میرن پی عیاشی و لاشی بازی ...

اگه نامزد بودین و خواسگاریت بود میشد تجدید نظری کرد ولی این یه دوستی ساده بود و هدفشم فقط واس سرگرمی بود و هست...ولشکن