2777
2789
عنوان

چالش نماز

| مشاهده متن کامل بحث + 585 بازدید | 108 پست
سلام عزیزم، خوبین؟ ❤️🤗ببخشید من چند روزی از لحاظ روحی بهم ریخته بودم، خوشخالم دوستان جدیدی هم به جم ...

سلامت باشید .صلوات فرستادم که زود حالتون عالی عالی بشه عزیز.

من امروزم کامل خوندم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلامت باشید .صلوات فرستادم که زود حالتون عالی عالی بشه عزیز. من امروزم کامل خوندم 

سلاااام رعنا جونم ممنون از محبتت، امروز خیلی بهترم💕ان شاالله هنیشه دلت شاد و تنت سالم باشه❤️منم دیروز کامل خوندم

سلام عزیزم چه عالی .منم دیروز کامل خوندم

سلام رعنا جونم🌹خوبین؟

خدا قوت بابت کارای نمایشتون، ان شاالله به بهترین وجه پیش بره💕

من از امروز تا هفت یا هشت. روز نمیتونم نماز بخونم

التماس دعا

سلام رعنا جونم🌹خوبین؟ خدا قوت بابت کارای نمایشتون، ان شاالله به بهترین وجه پیش بره💕 من از امروز ...

سلام عزیزم منم امروز کامل خوندم همین الان برات دعا کردم بهترین اتفاق ها برات تو زندگی بیفته   

سلام رعنا جونم🌹خوبین؟ خدا قوت بابت کارای نمایشتون، ان شاالله به بهترین وجه پیش بره💕 من از امروز ...

سلام دوستی گزارش نزدی ؟من از فردا شروع میشه نمازام ان شاالله 

سلام دوستی گزارش نزدی ؟من از فردا شروع میشه نمازام ان شاالله 

سلام رعنا جون 

خوبین؟ 

ببخشید من رفتم سرکار کمتر به سایت سر میزدم

این چند وقته هم ی کم بدنم ی هم ریخته بود اصلا نمیدونم کی میتونستم نماز بخونم کی نه

از امروز ان شاالله گزارش میزنم

خوشحالم که هستین💕

سلام رعنا جون  خوبین؟  ببخشید من رفتم سرکار کمتر به سایت سر میزدم این چند وقته هم ی کم ...

سلام عزیز دل منم از دو روز پیش حال سرما خوردگی و استرس که نکنه کرونا گرفتم داشتم باید دیروز برای نماز ظهر شروع میکردم ولی از امروز ظهر دارم میخونم عزیز دل