2777
2789

یاد فولاد میندازه ادمو

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای من معنیش مهمه ک معنای قشنگی داره، ❤قلب❤

میتونی اسم فارسی از این معنی هم قشنگ تر پیدا کنی

عربا اسم فارسی میذارن و بگن معنیش برام مهم بود؟ ادم باید اصالتشو حفظ کنه و دنباله رو اشتباه گذشتگانش نباشه

کاش زمان به عقب برمیگشت و تو بودی
خوبه دیگه محکمه😂😂

🙂

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
جدی؟🤔

من حقیقتا سختمه بگم 

اسم روانتر مثل ایلیا الین الشن آریا آرتین 

ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماری‌های دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی  در حد توان پاسخ میدم
از اسمای این مدلی زیاد خوشم نمیاد🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

آخه روان هستن اسم خوش اوا در نظر بگیرین

ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماری‌های دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی  در حد توان پاسخ میدم
میتونی اسم فارسی از این معنی هم قشنگ تر پیدا کنی عربا اسم فارسی میذارن و بگن معنیش برام مهم بود؟ اد ...

حقیقتا اصلا کجایی بودن اسم برام مهم نیس، اتفاقا بدم نمیاد اسم بچم از اسامیِ قرآنی باشه

قشنگه ولی ازون اسماس ک یدوره ک بولد بود، ولی فواد با اینکه مال خیلی وقت پیشه احساش میکنم هنوزم جدیده ...

به جدید و قدیمی کاری نداشته باشین اتفاقا الان همه اسم های قدیمی رو دوباره دارن میزارن نبات ماهرو  سرمه دلدار دلربا فرهاد  حتی سالار رو هم گذاشتن فواد که خوبه 

من از معبود یکتایم ...فقط یک چیز میخواهم نگیرد هرگز از قلبت، امید استجابت را ♥️