2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راضی هستین؟میشه یکم دربارش بگین؟من امسال انتخاب رشته کردم پرستاری قبول میشم به احتمال زیاد اگه میشه ...

بله خداروشکر اما در کل نظر همه یکسان نیست

من راضیم دختر عمم که پرستار هست راضی نیست پسر عمم هم راضی نیست و هر دو علاقه نداشتن و همینجوری اومدن

بپرسید سوالاتتون رو بهتره چون نمیدونم چیا براتون سوال هست 

حالا دنیا اینجوریه برام ،اینجوری که تو هم باید تموم بشی از فردا طرفای ظهر پرنده میشم،تموم میشم اگر  قراره دوست نداشته باشم چه کاریه که بمونم تو این دنیا من پرنده میشم،تو شاه ماهی من تموم میشم تو شروع خوشبحال دنیا که تو رو داره طفلک من،که ندارمت
چقد پیگیرشیااااا نمیدونم کدوم پیج اینستا از خدا بیخبری نوشته بود مدرک نداره🧐

کلا این حرفا شعاریه اکثر افراد موفق ومعروف تو خانواده اای ثروتمند بزرگ شدن واز بچگی امکانات براشون فراهم بوده مثلا وارون باف اقتصاد خونده پدرش ثروتمند بوده وتو سن 22سالگی خودش تو دانشگاه هاروارد تدریس کرده ونابغه بوده بیل گیتس توخانواده سرشناس بزرگ شده واز بچگی برنامه نویسی یاد گرفته واز دانشگاه بزرگی انصراف داده چون به شدت باهوش بوده وایده بزرگی داشته دخترش هم دکترای بیوتکنولوژی داره مدرک مهمه واکثر رشته های تاثیر گزار نیاز به اموزش اکادمیک دارن مگر این که کسی صرفا دنبال پول باشه که یه راهش اینه شغل ازاد داشته باشی 

بله خداروشکر اما در کل نظر همه یکسان نیست من راضیم دختر عمم که پرستار هست راضی نیست پسر عمم هم راضی ...

ممنونم موفق باشین همیشه🌹

شیفتا چطوره شرایطش؟انتخابی نیست؟مشخصه چند روز در هفتست؟چند ساعته؟ثابت نیست روزاش؟در کل چیزی از شرایط شیفتارو نمیدونم ممنون میشم راهنماییم کنید

من با علاقه انتخاب رشته کردم امیدوارم پشیمون نشم

و اینکه از شرایط مهاجرت اطلاعی دارین؟

[QUOTE=206945170]جراحی مغز و اعصاب از دانشگاه هاروارد😑😑 بارم نمیشه سال ۲۰۲۱ هنوزم ادما به مدرک بها میدن نه شعور و ...[/QUOTE

این ربطی به بها دادن به مدرک نداره هر کسی مزد تلاشش رو میگیره ٬ ربطی به سال ۲۰۲۱ و پیشرفت یا پسرفت نداره. حالا شما مدرک تحصیلی نداری دلیل نمیشه که دیگران هم نداشته باشن. بعدشم چرا مهم نیست اتفاقا خیلی هم مهمه چون امروزه اصولا بر اساس مدرک تحصیلیت بهت شغل میدن و دوره قاجاریه نیست که با سواد ابتدایی معلم و... بشی. من هم سوال پرسیدم که مدرک تحصیلیتون چیه نه اینکه طرز تفکرم این باشه که مدرک گرا هستم. همشبه خودمون اختیار تام میدیم که دیگران رو قضاوت کنیم در صورتیکه خودمون فرق بین درست و غلط رو نمیدونیم

جراحی مغز و اعصاب از دانشگاه هاروارد😑😑 بارم نمیشه سال ۲۰۲۱ هنوزم ادما به مدرک بها میدن نه شعور و ...

و ضمنا ٬ بعضی از آدم ها بخاطر کمبود های خودشون سعی دارن سطح دیگران رو از سطح خودشون پایین تر نشون بدن تا بلکه مرهمی باشه برای کمبود هاشون. مثلا طرف ناراحته که من فقط دیپلم دارم بعدش حتی اگه طرف دکتری هم داشته باشه میاد بهش میگه نه بابا من که دیپلم دارم فلانی ( مثلا دکتر ) حتی اونو هم نداره. بعدشم چون تو سال ۲۰۲۱ هستیم که نباید قید مدرک رو بزنیم. شعور و فهم و فرهنگ هم تداخلی با مدرک نداره. هم با مدرک پایین میشه با شعور و با فرهنگ بود و هم با مدرک بالا. پس در نتیجه فهم و شعور به درک آدم ربط داره نه مدرک.

ممنونم موفق باشین همیشه🌹 شیفتا چطوره شرایطش؟انتخابی نیست؟مشخصه چند روز در هفتست؟چند ساعته؟ثابت نیس ...

اینی که میگم همه جا یکسان نیست

همه چیز بستگی به تعداد نیرو ها داره

من بسته به بیمارستان خودمون این اطلاعات رو دارم

ما در هفته 40تا44ساعت کار میکنیم که بیشتر جاها همینقدر هست 

شیفت شب که 10الی12ساعت هست 19ساعت حساب میشه 

در هفته حدود 4شیفت داریم 

روز های تعطیل و رسمی شیفت صبح و عصر 9 الی 10ساعت حساب میشه اما روزای عادی 7ساعت 

در کل میگن اینکه دو شیفت پشت هم برن یعنی صبح و عصر

یا عصر و شب با هم تخلف محسوب میشه 

باید تک شیفت باشن 

اما خب دو شیفت پشت سر هم خیلی جاها دارن 

شیفت صبح از 7نیم تا14نیم

عصر 14تا8نیم

شب8تا8فردا 

اگر مسئله ای پیش اومد تا دو ساعت میتونید دیر برسید و داخل مرخصی استحقاقی محاسبه میشه

اگر بیشتر از دو ساعت در ماه تاخیر داشتین از حقوق کم میشه

اگر مرخصی هم میخواید باید از سه روز قبل بگید

و شما میتونید تو یک سال ،یک ماه مرخصی استحقاقی بگیرید

اگر مرخصی ساعتی خواستید میتونید تو یه شیفت سه ساعت مرخصی بگیرید و این مرخصی ها اگر شد 7نیم ساعت یک روز از مرخصی یک ماه استحقاقی شما کم میشه 

اگر هم به مرخصی استعلاجی نیاز داشتید باید تایید شده سوپروایزر یا مترون باشه 

شیفت شب هم نمیدونم همه جا اینجوری هست یا نه اما به صورت گردشی سه ساعت استراحت داریم و میتونیم بخوابیم و استراحت کنیم 

سوالی بود خوشحال میشم جواب بدم⁦♥️⁩

موفق باشی

حالا دنیا اینجوریه برام ،اینجوری که تو هم باید تموم بشی از فردا طرفای ظهر پرنده میشم،تموم میشم اگر  قراره دوست نداشته باشم چه کاریه که بمونم تو این دنیا من پرنده میشم،تو شاه ماهی من تموم میشم تو شروع خوشبحال دنیا که تو رو داره طفلک من،که ندارمت
ممنونم خیلی کامل بود زحمت کشیدین💜💜💜

خواهش میکنم⁦♥️⁩