2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ادم کنار بقیه ادما احساس کوچیکی میکنهه😌😃

اصلن برام مهم نی ما دخترامون همه۱۷۰ان داییام همه هی گیر میدن که یه کاری بکنید قدش بلند شع و نگران ولی من واقعا واسم مهم نی بعدم۲۰سالمه مگه چقدر میتونم رشد کنم حالا یکی هم باشه کوتاهتر از بقیه بذار حس بلندی بهشون دست بده تو هم به فکر کوتاهی نباش این دنیا ارزش فکر کردن با این چیزا رو نداره خیلی چیزای مهم تر هستن که براشون بوجود اومدیم

آدم خوبی نیستم..اما میشه لطفا ازتون بخوام که برای ظهور امام زمان صلوات بفرستین؟؟  حتی ما آدم بدا هم میتونیم منتظر باشیم...شاید خدا رحم کنه بهمون وقتی ببینه خوب و بد منتظرشیم🥺گره عجیبی افتاده به کارم خواهرا،التماس دعا که هرجور به صلاحمه مشکلم زودی حل شه خسته شدم😔خمشترک مورد نظر حوصله ی بحث ندارد اگر قصد بحث کردن دارید ریپلای نکنید با تشکر🦦از میان تمام نداشته هایم افتخارم این است مادرم حضرت فاطمه (س) و لقب من سیده است.. 💚چند وقت پیش با یه خانومی حرف میزدم میگفت ما نیاز ب امام زمان رو قلبا حس نکردیم ک آقا بیاد...آخه ما ک خیلی عادی داریم زندگی میکنیم...ینی فقط منم ک قلبم داره میگیره از این همه تاریکی ک تو دنیاست؟ این همه بچه های کار این همه نیازمند..بهش فکر ک میکنم غذا از گلوم پایین نمیره...چطوری اینقدر بیخیال شدیم؟ ما هر چقدرم تلاش کنیم این چیزا از بین نمیره جز با ظهور امام زمان..یه صلوات برای تعجیل در فرج بفرستید لطفا😔🙏 ما اهل کوفه نیستیم، مهدی(عج) تنها بماند❤خدای مهربونم میدونم لایق نیستم اما دعا میکنم مرگ مرا شهادت در راه امام زمانم قرار بده
[QUOTE=206923454]تو میگی کاش ۱۶۵ بودم من ۱۶۵ام میگم کاش ۱۶۰ وای چرا تو بهترین قدو داری

احساس میکنم زیادی بلندم

من آنقدر خواستمش ک نخواستنش را ندیدم..او آنقدر نخواست ک هیچ چیز از من را ندید..
چطور عزیزم؟ من ۱۶۶ام دوست دارم ۱۷۰ باشم ۲۰ سالمه  توضیح میدی راجبش قشنگم❤🌹

سابلیمینال پیام هایی می‌فرسته به ناخودآگاه که تغییراتی که میخوای قبول کنه این خیلی خلاصه اس توضیح کاملش تو‌ گوگل هست

از یه سازنده ایرانی گرفتم روزی یک ساعتم استفاده میکردم 

منم ۲۲ هستم ولی رشد داشتم 

اگه فرصتی برای خوشحال کردن مردم داری، این کار رو انجام بده.گاهی اوقات اونا تو سکوت مبارزه میکنن شایدعمل مهربونی تو بتونه روزشونو رقم بزنه✨💛
سابلیمینال پیام هایی می‌فرسته به ناخودآگاه که تغییراتی که میخوای قبول کنه این خیلی خلاصه اس توضیح کا ...

وای چقدر خوب 

اگه نتیجه بگیرم دعات میکنم عزیزدلم 

شما چند سانت رشد داشتی ..

وای چقدر خوب  اگه نتیجه بگیرم دعات میکنم عزیزدلم  شما چند سانت رشد داشتی ..

۹ ۱۰

کیوت استایل سازنده معتبریه

اگه فرصتی برای خوشحال کردن مردم داری، این کار رو انجام بده.گاهی اوقات اونا تو سکوت مبارزه میکنن شایدعمل مهربونی تو بتونه روزشونو رقم بزنه✨💛