2777
2789
عنوان

کرونا گرفتن حالشون خیلی بده😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 289 بازدید | 31 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انشاالله خدا همه بیماران شفا بده 

بیمارشما هم خوب بشه باتوکل بخدا

۲۰ بار خوندم 

عزیزان هر روزتون به رنگ عشق ❤       ‌‌ آرزو میکنم امروز مرغ آمین بیاید و بر آرزوهایتان آمین بگوید🙏                      امضای خدای مهربون پای همه ی آرزوهاتون❤                                  برای سلامتی همه ی بیمارا سه بار بگو " بسم الله الرحمن الرحیم بحق بسم الله الرحمن الرحیم "                               شاد و سلامت باشید 🌹

سلام عزیزم من چن نفرو میشناسم با ریه درگیر80درصد وحتی یکی از اشناها بود ک سرطان داشتن و ریه شون 35درصد درگیر بوده و با کندر خوب شدن بهتون پیشنهادمیکنم بگیدامتحان کنن عالیه انشالله ک شفا پیدا کنند

سلام عزیزم من چن نفرو میشناسم با ریه درگیر80درصد وحتی یکی از اشناها بود ک سرطان داشتن و ریه شون 35در ...

خیلی ممنون ازتون چشم❤️

شکر خدا که نام علی در اذان ماست...⁦❤️⁩
لطفا میشه بپرسی واکسن زده بودن یا نه جوابشو بهم بگی؟و اینکه اگر زدن چه واکسنی؟؟

عزیزم گوشیاشون رو خاموش کردن صبح تا شب فقط کارشون شده گریه من فکر نمیکنم بتونم بپرسم براتون الان😔❤️

شکر خدا که نام علی در اذان ماست...⁦❤️⁩