2777
2789
عنوان

کار در خانه

| مشاهده متن کامل بحث + 211 بازدید | 41 پست
راجب نت ورک اطلاعاتی داری؟  خصوصی تشریف بیار شمارمو بدم واتساپ برات توضیح بدم

بچه هاااا نت ورک خیلی وقت گیره و درامدش پایین ..ما چند نفر از فامیلامون واردش شدن هیچی نداشت واسشون..دوستانه گفتم بهتون بگم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آجیا مشاوره رایگان در اختیارتون قرار میگیره . وارد شرکت نفیس میشید و زیر مجموعه و خرید میزنید روزی 2 میلیون ب بالا درامدداره من خودم خیلی راضیم خیلیییی

هرکی خاست بگه براس وقت مشاوره بگیرم اونجا قشنگ ب سوالاتتون جواب داده میشه دوستان

به لحظه ها وابسته نشو چه خوب چه بد میگذره(:
بچه هاااا نت ورک خیلی وقت گیره و درامدش پایین ..ما چند نفر از فامیلامون واردش شدن هیچی نداشت واسشون. ...

درامدش بستگی ب تلاش خودتون داره عزیزم 

هر چقد سفارش خرید داشته باشید در طول روز درامدتون بیشتر خاهد بود

آجیا مشاوره رایگان در اختیارتون قرار میگیره . وارد شرکت نفیس میشید و زیر مجموعه و خرید میزنید روزی 2 ...

مردم گرگ شدن.گول نمیخورن .به زور لوازمارو میفروشن به مردم.دوستم هست .یعنی فراریم از دستش

مردم گرگ شدن.گول نمیخورن .به زور لوازمارو میفروشن به مردم.دوستم هست .یعنی فراریم از دستش

عزیزم ثبت سفارش برای ملت میزنی برا خودت ک نمیخای ب اجبار خرید بزنی. من خودم از فروش مثلا 290 تومنی در روز 60 تومن سود میگیرم

راجب نت ورک اطلاعاتی داری؟  خصوصی تشریف بیار شمارمو بدم واتساپ برات توضیح بدم

قبلا کار کردم مرسی گلم.یه توصیه بت میکنم نتورکیه هیچ وقت تو همچین جمعی واسه کارت تبلیغ نکن سعی کن تک نفره باشه جلسات پرزنتت

زن،زندگــــــــــی،آاااازادیــــــــــ...                         برای دخــــــــــتری که آرزو داشت پسر بود
احتیاج به تبلیغ نیس .همه میشناسن نفیسو

یکیش خود شما هستید ک هیچ اطلاعی نداری عزیزم اگ داشتی اینطور دل بقیه رو خالی نمیکردی . وقتی وارد کار بشی متوجه چم و خم خاهی شد.