2777
2789
فدات عزیزم..نگران نباش و ب خودت و بچت فشار نیار..با ارامش طی کن هر چقد بیشتر بهش فشار بیاری بدتره..ا ...

واقعا؟؟خواهرشوهرم میگه باهوشا زود حرف میزنن دیروز به روم گفت 

ان شاءالله خدا ازدهنت بشنوه،تنها جمله که میگه تاب بازی ،آب بازی

عزیزم نگران نباش.

اصلا هم جلو کسایی که اینجوری میگن_همین اقوام همسرتون که بیشتر نگرانتون میکنن_نشون ندین نگرانی تون رو.

پسر بزرگ من که الان ۶سالشه هم همینطور بود.اینا فک کنم انرژی سخنوری شون رو جمع میکنن،یه دفه آزاد میکنن😉

من از دوستانی که بچه بزرگتر داشتن سوال کردم،اونام گفتن معمولا بعدا اینا خیلی بلبل زبون میشن.

همه هم هی سوال میکردن چرا صحبت نمیکنه؟میگفتم بهتر، هرچی دیرتر صحبت کنه،کمتر سرسام میگیریم. الان واقعا باید گاهی اوقات بهش تذکر بدیم که کمتر صحبت کنه.

اگه خدایی نکرده مشکل دیگه ای که دلیل بر مسائل دیگه باشه نداره،اصلا نگران باش.

ببخشید طولانی شد. می خواستم اساسی خیالتو راحت کنم.🥰

ان شاءالله که سالم و صالح زیر سایه مامان و باباش بزرگ بشه.⚘⚘⚘

هرکی رو لایک میکنم، یعنی براش صلوات فرستادم.هرجایی هم تو تاپیک،پست،امضاء و... ببینم کسی نوشته صلوات،میفرستم ولی حوصله ندارم اعلام کنم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم نگران نباش. اصلا هم جلو کسایی که اینجوری میگن_همین اقوام همسرتون که بیشتر نگرانتون میکنن_نشون ...

ممنونم فداتشم عزیزم،نه بابا صحیح وسالم زود 4دستو پا رفت،زود راه رفت،هرکاری میکنیم زود یادمیگیره،جز این جمله

اینو اصلا انجام ندادم یعنی بخدا دعات میکنم با این روش حرف بزنه

من خودم از این چیزایی ک گفتم نتیجه گرفتم 

میتونی ی رُژ قرمز بزنی ک بچه ت توجهش ب لبت و طرز گفتن کلمه ها جلب بشه

بعد خیلی اروم و شمرده شمرده کلمه ها رو بگی 

اونم از کلمه های خیلی آسون و کوتاه 

اونم وقتایی ک میدونی قشنگ سرحاله و باهات همکاری میکنه ..وقتی تو فاز نق زدن و کلافگیه اذیتش نکن 

واقعا؟؟خواهرشوهرم میگه باهوشا زود حرف میزنن دیروز به روم گفت 

خیلی گوش ب حرفای مفت و خاله زنکی دیگران نده..من طبق تجربه خودم و علمی ک همیشه سعی میکنم ب روز نگه دارم میگم..بچه شما از نظر من مشکلی نداره و اصلا عقب نیست اگه بعد از پنج سالگیش همچنان تک کلمه ای موند اونوقت باید ببری زیر نظر پزشک نه حتی گفتار درمان اون خودش با توجه ب شرایط بچت راهنمایی میکنه برای گفتار درمانی ولی الان خیلیییی زودِ..با تکرار و تمرین و اموزش و صبر درست میشه..الان شرایط زندگی خیلی تاثیر گذشته 

همیشه ورق برنمیگرده ؛ گاهی اوقات کتاب بسته میشه ، دیگه ورقی نیست که برگرده .
عزیزم نگران نباش. اصلا هم جلو کسایی که اینجوری میگن_همین اقوام همسرتون که بیشتر نگرانتون میکنن_نشون ...

آها یه چیزی یادم رفت.

اولا که پسرم اتفاقا وحشتناک باهوشه.دیگه توضیح نمیدم که چشش نزنن🤣ولی در کل برا حرفهای صدمن یه غاز کسایی که میخان اذیتت کنن ارزش قائل نشو عزیزم.لبخند بزن بگو بچه برا پدر مادرش باهوش کم هوش نداره، هرچی باشه بهترینه. بعدم سعی کن همونجا حرفاشونو فراموش کن.

بعدش پسرم همون یه کلمه ای که صحبت میکرد،گاهی من متوجه نمیشدم چی میگه و اون سعی میکرد با حرکاتش یا کلمات مترادفی که بلد بود برام توضیح بده. واااای نمیدونی چه قنددددی تو دلم آب میشد وقتی اینکارو میکرد. دیگه خودمم گاهی اوقات خودمو میزدم به متوجه نشدن از بس خوشم میاومد از کارش.

مثلا پسرم تلفظ سوپ و نون و نخودش یه کلمات شبیه هم بود، بعد یه بار ماه مبارک سر سفره افطار، هی گفت نونو نونو، بهش گفتم متوجه نمیشم چی میگی،بعد با دستش شکل نخودو درمیاورد و میخوردش مثلا و میگفت به به و هی سعی میکرد همون نونو رو واضح تر بگه.

خدا حفظش کنه برات.😘

هرکی رو لایک میکنم، یعنی براش صلوات فرستادم.هرجایی هم تو تاپیک،پست،امضاء و... ببینم کسی نوشته صلوات،میفرستم ولی حوصله ندارم اعلام کنم.

منظورم وقتی متوجه مفهوم هست ولی صحبت زیاد نمیکنه اصلا نگران نشو عزیزم. پسر من از یه سالگی به بعد هرکار بهش میگفتم انجام میداد ولی صحبت نمیکرد. حتی بهش میگفتم،کلیپسم رو بیار، بدون اشاره به کلیپس،متوجه میشد و میاورد،بااینکه کلیپس رو تو خونه اصلا آدم نمیگه زیاد.

الان پسر دومم هم یه سال دو ماهشه،همینطوره.کاملا مفهوم رو متوجه میشه. بعدم هردوی اینا خیلی زود راه افتادن و معمولا بچه هایی که زود راه میرن،دیرتر صحبت میکنن،بخصوص که پسرم هستن.الان پسرم نسبت به همسن و سالاش یه کلمات قلمبه سلمبه ای استفاده میکنه که همونایی که میگفتن چرا حرف نمیزنه از تعجب شاخ درمیارن.

دیگه اینا رو گفتم که اصلا اصلا نگران نباشی.

خدا حفظش کنه برات.😘