2777
2789
عنوان

ازدواج کردید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 489 بازدید | 62 پست
مثل دوج کوین؟ عزیزم شما خودت هم سررشته داری؟ من ۳۰ تومن دارم میخوام خدایش نکنم الکی. باهاش سهم دوج ب ...

معامله نمیکنه معامله کار سختیه ندونی ضرر میکنی این تو ی کمپانی خیلی معتبر بازاریابه 

وزن:۷۲.         هدف اول:رسیدن به وزن ۶۵                             💪

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شرکت نفت

عزیزم ببخشید واقعا کنجکاویمو ولی میشه اگر اطلاع دارید دارامد حدودیشونو بگید؟نامزد منم تو شرکت نفته(نخواستم بگم ها ولی خو ....)بعد من روم نشده تا حالا سقف درامدشو مستقیم بپرسم

دوستت دارم به اندازه بغض قناری... خیال نکنی کمه ها...قناری بغض کنه میمیره...❤💍A
عزیزم ببخشید واقعا کنجکاویمو ولی میشه اگر اطلاع دارید دارامد حدودیشونو بگید؟نامزد منم تو شرکت نفته(ن ...

کدوم شرکت؟اسمش؟شهرش؟تحصیلاتش؟رسمی هست یا قراردادی یا پیمانکار؟

بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.
کدوم شرکت؟اسمش؟شهرش؟تحصیلاتش؟رسمی هست یا قراردادی یا پیمانکار؟

اسم شرکت نمیدونم ولی خو از زیر مجموعه های شرکت ملی نفت ایرانه.‌..عسلویه هست و تحصیلاتش دکترای مهندسی پتروشیمیه البته پایان نامه دکتراش مونده...رسمیم هست....پروژه اقماریم کار میکنه ۱۴ روز استراحت و ۱۴ روز کار...و اینکه حدود ۶ یا ۷ سال سابقه داره

اسم شرکت نمیدونم ولی خو از زیر مجموعه های شرکت ملی نفت ایرانه.‌..عسلویه هست و تحصیلاتش دکترای مهندسی ...

رسمیا ۱۵ الی ۲۰ حقوق میگیرن همسر منم رسمیه البته عسلویه نیست

رسمی تامین اجتماعی هست یا خود نفت؟

اگر تامین اجتماعی باشن ۱۲ الی ۱۵ اگر نفت باشن ۲۰ الی ۲۵ ک البته مزایاش بسیارررررررر زیاده

بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.
رسمیا ۱۵ الی ۲۰ حقوق میگیرن همسر منم رسمیه البته عسلویه نیست رسمی تامین اجتماعی هست یا خود نفت؟ اگ ...

نمیدونم اینشو ولی فک کنم رسمیه نفته از رو وضع مالی فعلیش میگم

مزایا که بله بسیار زیاده الان من همسرم بلیط هواپیماش رایگانه...خدمات بیمارستانی و استخر و بن کالا هم داره خونه هم سازمانی بهش تعلق گرفته

ممنونم عزیزم از پاسخگوییت😍

چ جالب😍😄 خوشبختم عزیزم....شاید در اینده همشهریت باشم

اخ جون ان شالله 😍⁦❤️⁩

عسلويه براي كار خيلي خوبه بعد هم حقوق ي شركتا عاليه و بعضي شركتا هم حقوقشون متوسط 

ولي آب و هوا عسلويه آلوده هس حالا ما عادت كرديم 

ولي در كل عسلويه عاليه امكانات همه چي 

عسلويه هم كاملا عرب يكمي هس فارس زبان باشن ك اوناهم مستاجر 

نمیدونم اینشو ولی فک کنم رسمیه نفته از رو وضع مالی فعلیش میگم مزایا که بله بسیار زیاده الان من همسر ...

اين ك ارع براي اوناي ك از راه دور ميان برا كار همچنين امكانتي هس هميشع 

اخ جون ان شالله 😍⁦❤️⁩ عسلويه براي كار خيلي خوبه بعد هم حقوق ي شركتا عاليه و بعضي شركتا هم حقوقشون ...

عززیزم😍مرسی بابت توضیحاتت از شهر قشنگتون 

اره همسرمم میگه الودس هواش ....اصلا برا  همین درامدا بالاس 

نمیدونم اینشو ولی فک کنم رسمیه نفته از رو وضع مالی فعلیش میگم مزایا که بله بسیار زیاده الان من همسر ...

الان بابام بليط هواپيما برا مسافرت رايگان 

بعد هم استخر و امكانات هس 

و حقوق عالي