2777
2789
عنوان

خیانت ☹️

| مشاهده متن کامل بحث + 742 بازدید | 78 پست
اخه اصن کمک نمیکنه دست تنها می مونم نمیتونم به کارا برسم مامانم مجبور میشه ببرتم 

یعنی چی؟؟ با زبون خوش بهش توضیح بده باید کمک کنه

مامانت چه گناهی کرده؟؟

یکی دیگه گا…

یکی دیگه زاییده

اونوقت مامانت؟؟؟😳😳

همون کاری گه گفتم لطفا بکن

و بچه تو دو سه هفته دیگه ببر واسه ختنه😘

گفتار نیک❤️پندار نیک❤️کردار نیک❤️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یعنی چی؟؟ با زبون خوش بهش توضیح بده باید کمک کنه مامانت چه گناهی کرده؟؟ یکی دیگه گا… یکی دیگه زای ...

صبح میره شب دیر وقت میاد 

حالا باشه بهش میگم ☹️

تازه اومدم خونم دیدم شاسی عکس عروسیمون از دیوار رفته پشت تختمون گفت افتاده اما باور نکردم 😓😓😓😓

🩷

اگه بخواد خیانت کنه که اینقد تابلوبازی درنمیاره که عکس تو رو بذاره پشت تخت که!!

خب حتما یادش رفته برداره 

البته پشت عکس که نشون میداد افتاده اما من میگم حتما صحنه سازی کردع

🩷

خب حتما یادش رفته برداره  البته پشت عکس که نشون میداد افتاده اما من میگم حتما صحنه سازی کردع

عزیزم این افکار نتیجه زایمانه باور کن. فعلا حساسیت نشون نده. فردا پسرتو ختنه کن و برو خونه خودت و بذار یکی دو ماه دیگه بگذره. رابطه هم داشته باشین. اونوقت ببین چی میشه. ان شالله که شوهرت خیانت نمیکنه و اشتباه میکنی

هیچکار. فعلا حساسیت نشون نده تا ببینه چیز خاصی از شوهرش می بینه یا نه. میگه ۱۱ ماهه رابطه نداشتن و ی ...

واقعا؟اینو نخوندم😐

دیگ نزدیکیای داره یک سال میشه..اره درست میگی رابطه سرد میشه

به آینده هنوز امید دارم💜
عزیزم این افکار نتیجه زایمانه باور کن. فعلا حساسیت نشون نده. فردا پسرتو ختنه کن و برو خونه خودت و بذ ...

باشه 

خدا کنه 

ولی صبح گوشیشو‌میگیرم دلم طاقت نمیاره

🩷