2777
2789
عنوان

اگه جای این شخص بودین چیکار میکردین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 210 بازدید | 23 پست
هنو نرسیدی ینی هنو همون چاق بدون تحصیلات هستی😐

😂😂😂😂

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این بیشتر شبیه فیلم سینماییه ولی یه نکته داره، شاید اگه اون دختر قهوه ای نمیشد هیچوقت اینکارا رو نم ...

واقعیه پسره بیشعور واقعا ری.د بهم 

دوستم گفت تلاشتو بکن به یه جایی برسی تا ایندفعه اون بیفته دنبالت و بعدشم تو قهوه ایش کن

نچ لاغر کردم  توی درسام پیشرفت کردم و هدفم رو روی مهندسی کامپیوتر تنظیم کردم😁

با ورزش تی ار ایکس  وزن کم کردی؟😁

حقیرترین افراد کسایی هستن که دیگران رو به خاطر ویژگی های ظاهری تمسخر میکنن...فراموش نکنید که بی ارزشترین نوعِ افتخار،افتخار به داشتن ویژگی‌هاییه که خود انسان در داشتنشون هیچ نقشی نداره؛مثل: چهره، قد، رنگ چشم، ملیت، ثروت خانوادگی و... از چیزایی که خودتون به دست آوردید حرف بزنید..مثل: انسانیت، مهربانی، گذشت، صداقت و...آدمی را آدميت لازم است                                           عود را گر بو نباشد هيزم است...
نه من اون دختر بدبخت قهوه ای شدم  دوستم می‌گفت اگه به یه جایی برسی اون میفته دنبالت

ای بابا هیچوقت درمورد خودت اینجوری صحبت نکن اجازه نده کسی هم اینجوری برخورد کنه باهات هیچکس ارزششو نداره

زندگی ذره ی کاهیست که کوهش کردیم
با ورزش تی ار ایکس  وزن کم کردی؟😁

هم اره هم نه 

اول از همه ۲۵ کیلو با پیاده روی کم کردم ۵ کیلو بعدی هم با تی ار ایکس میخاستم بازم برم که باشگاهمون تعطیل شد و کلاسای مدرسه شروع شد