2777
2789

اوووف گفتی ها

از دکتر پوست خیلی حاذق پرسیدم گف کار ب موخوره نداشته باشین 

باعث میشه مو رشد قدی نکنه لعنتی

🧲🧲🧲🧲موسس تاپیک جذب ثروت🧲🧲🧲🧲🧲https://www.ninisite.com/discussion/topic/6931139/%d8%a8%d8%a7%d8%b2%db%8c-%d9%81%d8%b1%d8%a7%d9%88%d8%a7%d9%86%db%8c-%d8%ab%d8%b1%d9%88%d8%aa-%d8%a8%d8%af%d9%88%d9%88%d9%88%d9%88-%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%a7%d8%a7%d8%a7%d8%a7-%d8%b3%d8%b1%db%8c%d8%b9?page=1

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا روغن نمیتونی؟ من از روغن نتیجه عالی گرفتم همیشه نیگفتم وای نه نمیتونم چندین سال مقاومت کردم بعد دیدم هیچ چیزی فایده نداره رفتم سراغ روغن پشیمونم چرا چندوسال مقاومت کردم

کاش زمان به عقب برمیگشت و تو بودی

من موهام و تا سرشون زدم دوباره موخوره دارهههههه،چرا آخه؟

لطفا برای شادی روح مادربزرگ مهربونم صلوات بفرستید،۱۴۰۰/۶/۱۸رفتش پیش خدا.فقر چیزی را نداشتن است اما آن چیز پول نیست،طلا و غذا نیست،فقر گرسنگی نیست،فقر همان گرد و خاکی است که بر کتاب های به فروش نرفته کتاب فروشی می نشیند،فقر پوست موزی است که از پنجره یک ماشین به خیابان انداخته می شود،فقر شب را بی غذا سر کردن نیست،فقر روز را بدون اندیشه به سر بردن است       دوستان من قبلا خواننده خاموش بودم😅 هر کسی یه نظری داره پس بیاید به نظرات هم احترام بزاریم،باتچکر🌹دلگیرم از جماعت نی نی سایتی👩‍🦯👩‍🦯           
اوووف گفتی ها از دکتر پوست خیلی حاذق پرسیدم گف کار ب موخوره نداشته باشین  باعث میشه مو رشد قد ...

چطور گفته کار به موخوره نداشته باشین! موخوره اگه کوتاه نشه ممکنه اینقدر رشد کنه که به کف سر برسه

کاش زمان به عقب برمیگشت و تو بودی
ببین نمیدونم چرا روغن نمیزنی ولی سرم مو کامان توش روغن آرگان و زیتون داره بعد حمام روی مو نم دار بای ...

از ایناست عزیزم؟

لطفا برای شادی روح مادربزرگ مهربونم صلوات بفرستید،۱۴۰۰/۶/۱۸رفتش پیش خدا.فقر چیزی را نداشتن است اما آن چیز پول نیست،طلا و غذا نیست،فقر گرسنگی نیست،فقر همان گرد و خاکی است که بر کتاب های به فروش نرفته کتاب فروشی می نشیند،فقر پوست موزی است که از پنجره یک ماشین به خیابان انداخته می شود،فقر شب را بی غذا سر کردن نیست،فقر روز را بدون اندیشه به سر بردن است       دوستان من قبلا خواننده خاموش بودم😅 هر کسی یه نظری داره پس بیاید به نظرات هم احترام بزاریم،باتچکر🌹دلگیرم از جماعت نی نی سایتی👩‍🦯👩‍🦯