ziyba مدیر عضویت: 1400/02/07 تعداد پست: 2004 عنوان خاستگاری😐 | مشاهده متن کامل بحث + 495 بازدید | 33 پست امروز مامان یکی از رفیقای صمیمی ام ک اقوام مون هست از من خاستگاری کرده ادرس خونمون هم پرسیده ک کجاهس مامانمم بهش گفته😐💔 این کاربری دست دونفره فاطی رفیقم و خودم یلدا تاپیک ها مال اونه کاربری من jaaam هسش اگ کاری داشتید ب خودم بگید 1400/06/16 | 13:13 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ziyba مدیر استارتر عضویت: 1400/02/07 تعداد پست: 2004 به به حالا اقا داماد چیکاره هستن:/؟ میدونم من ازدواج نمیکنم درسته قبلا دوسش داشتم ولی کلی حرف بهم زد ک دلمو شکست این کاربری دست دونفره فاطی رفیقم و خودم یلدا تاپیک ها مال اونه کاربری من jaaam هسش اگ کاری داشتید ب خودم بگید
fatemehhha عضویت: 1397/09/10 تعداد پست: 20148 مرسی که اطلاع دادی باشد ڪه رهـا باشیم ،از رنجی ڪه از آن مـا نیست...
ziyba مدیر استارتر عضویت: 1400/02/07 تعداد پست: 2004 سنمم کمه اخه این کاربری دست دونفره فاطی رفیقم و خودم یلدا تاپیک ها مال اونه کاربری من jaaam هسش اگ کاری داشتید ب خودم بگید
ziyba مدیر استارتر عضویت: 1400/02/07 تعداد پست: 2004 ولی 15سال خیلی کمه ها حداقل ده سال دیگه باید ازدواج کنی عمرا ازدواج نمیکنم این کاربری دست دونفره فاطی رفیقم و خودم یلدا تاپیک ها مال اونه کاربری من jaaam هسش اگ کاری داشتید ب خودم بگید
ziyba مدیر استارتر عضویت: 1400/02/07 تعداد پست: 2004 😂😂😂😂 😂😂😂😂 این کاربری دست دونفره فاطی رفیقم و خودم یلدا تاپیک ها مال اونه کاربری من jaaam هسش اگ کاری داشتید ب خودم بگید
سمندون_سایت_2 عضویت: 1400/04/17 تعداد پست: 11152 ادرس میفرستم برام کارت دعوت بفرس ☘️🍃☘️🍃☘️ ☘️🍃اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃من ی روزی اینقد قوی میشم ک این استرس رو بتونم شکست بدم اینقد قوی میشم ک بتونم تو روی اونایی ک میخوان بشکننم وایستم من دختر بابامم همون مردی ک کسی جرعت نداره بهش بگه تو🙂 بابام الگوم زندگیمجوری خوب میشه همه دست به دهن بشن وسواس فکریم داره روز به روز بهتر میشه خدا آبرومو حفظ کرد،مامان شدم،خلاصه همه چی بر وفق مرادم پیش میره خدایا شکرت😍💖
ziyba مدیر استارتر عضویت: 1400/02/07 تعداد پست: 2004 ۱۵سالع چیزی هم میفهمی از زندگی کارو تمیز کاری این چیزا کد بانوام ولی خداییش سنم کمه این کاربری دست دونفره فاطی رفیقم و خودم یلدا تاپیک ها مال اونه کاربری من jaaam هسش اگ کاری داشتید ب خودم بگید
ziyba مدیر استارتر عضویت: 1400/02/07 تعداد پست: 2004 توام شوهر دوس داریا خخخخخخ وا😕 این کاربری دست دونفره فاطی رفیقم و خودم یلدا تاپیک ها مال اونه کاربری من jaaam هسش اگ کاری داشتید ب خودم بگید