2777
2789
من از ماه ۶ حساسیت ب گرمی جات و قندی جات داشتم.ب خاطر همین بیشتر خوراکم چیزای سرد بود.دفع پروتئین هم ...

سردی زیاد برا بچه بد نیست؟

یه صلوات بفرست، ثوابش نصف نصف ❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

قبل بارداری ۶۹تا بودم.الان شدم ۸۰.البت قدم ۱۷۲تاس.پایین توضیح دادم.ورزشم داشتم.

خیلی خوبه که. حداقل هفت تاش با زایمان کم میشه بقیشم کلا چهار کیلو با شیردهی کم میشه دیگه

سردی زیاد برا بچه بد نیست؟

وقتی مجبور بودم چیکار میتونستم بکنم.بعدشم احتمال اینکه زردی بگیره کمتره.دیگه امید بر خدا

تیکر تولد یک سالگی گل پسرم😍   آنقدر شیرین است لحن و لهجه ات....که جن ها ز لب هایت بسم الله میخوانند💜f.m                                                         خدایا ممنونم که بهمون هدیه دادی.خدایا میسپارمش به خودت.چون به جز تو به کی بسپارمش.؟عاشقتم خدا💜💜                                         به ترک های بدن من اگه نگاه کردی.نگو وای چقدر زیاده...اونا یه تتو زیباست از طرف پسرم...اونا رد پای یک زندگی هستن.😍💜
خیلی خوبه که. حداقل هفت تاش با زایمان کم میشه بقیشم کلا چهار کیلو با شیردهی کم میشه دیگه

ان شاء الله.

تیکر تولد یک سالگی گل پسرم😍   آنقدر شیرین است لحن و لهجه ات....که جن ها ز لب هایت بسم الله میخوانند💜f.m                                                         خدایا ممنونم که بهمون هدیه دادی.خدایا میسپارمش به خودت.چون به جز تو به کی بسپارمش.؟عاشقتم خدا💜💜                                         به ترک های بدن من اگه نگاه کردی.نگو وای چقدر زیاده...اونا یه تتو زیباست از طرف پسرم...اونا رد پای یک زندگی هستن.😍💜
وقتی مجبور بودم چیکار میتونستم بکنم.بعدشم احتمال اینکه زردی بگیره کمتره.دیگه امید بر خدا

ان شاالله هرچی خیر و صلاحه عزیزم 😍

منم فقط ازتون پرسیدم وگرنه خودم اطلاع خاصی ندارم ❤

ان شاالله هرچی خیر و صلاحه عزیزم 😍 منم فقط ازتون پرسیدم وگرنه خودم اطلاع خاصی ندارم ❤

ان شاء الله زایمان راحتی داشته باشی و این چندوقت راحت برات بگذره عزیزم😍