2777
2789
عنوان

مادر یا همسر؟

| مشاهده متن کامل بحث + 449 بازدید | 25 پست

فقط اقایون مادرشونو دوست دارن پس ما خانوما چی مادرامونو دوست نداریم؟؟زن و مرد فرق نداره همونطور که ما خانم ها مادرمون برامون عزیزه مردا هم مادرشون براشون عزیزه

برای خوشبختی منو همسرم کنارهم و پایداری زندگیمون یه صلوات بغرستین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم پدر و مادرم و بیشتر از بچه هام دوست دارم ولی همسرم بچه هارو بیشتر از پدر و مادرش دوست داره

الهی راه هیچ کس به بیمارستان و مطب و درمانگاه و دکتر نیفته فقط اونایی که می خوان زایمان کنن برن به دل خوش برگردن لطفا برای سلامتی پدر و مادر منم دعاکنید الهی هیچ وقت استرس سلامتی پدر و مادرتون و نداشته باشید 
حتما مادر خوبی نداره

مادرش زن مومن و خوبی هست...به من بدی نکرده

اما ابدا محبتی به همسرم نداره و البته ناعدالتی از روی عقل یا بی فکری در حق همسرم کرده(اونم اینکه بعد فوت همسرش وکالت اموال رو گرفته بعد بدون اطلاع همسرم فروخته و برای اون یکی پسرش خونه خریده)دیگه همسر منم از ۱۹ سالگی ازشون جدا میشه

حتی میخواست بیاد خواستگاری من با زن عموش صحبت کرد نه با مامانش

من ملکه آبی پوش ملکه آرامش، علم، عشق و ثروت کار خود را به خدا واگذار میکنم که او بر احوال بندگان بیناست  ♣♣