2777
2789
عنوان

هستین؟+عکسم

| مشاهده متن کامل بحث + 1835 بازدید | 195 پست
اخاهرت میاد خونتو یا قطع رابطه ای باهاش

نمیاد خونمون،ولی وقتی من میرم خونه‌ی پدرم همسرم نمیاد

🦋هر زخمی که به کسی میزنیم، اول روح خودمونو میخراشه💙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هیچ وقت تو زندگیم ب هیچ قومی توهین نکردم حتی الان تو ی تاپیک دو تا خانوم بهم میگفتن افغانی انگار ...

عزیز من ک گفتم منظورم شما نبود ...

کلی گفتم 

چون ایشون ک ریپ زدم روی پیامشون گفتن به ما شمالیا نمیدونم چی میگن ک حالا نمیخام اون کلمه رو بگم چون در شان ی دختر ایرونی نیست ...

اسی هم تو هم شوهرت خیلی خوبین و بهم میاین انشالله خدا مشکلت و حل کنه

فدات بشم عزیزدلم..توروخدا دعا کن همینجوری بمونه واقعا این یه هفته‌ای میشه که واقعا فرشته شده برام😍ایشالا تا آخر اینجوری باشه..

از یه طرف هم جاریم خاله هاش دعا نویسن دعا مینویسه منو از چشم همسرم میندازه

میشه عکس خواهرتو بفرستی 

نمیتونم گلم چون هرچی باشه اونم حریم شخصی خودشو داره نمیتونم بزارم شرمنده عزیزم🙏🏻

عزیز من ک گفتم منظورم شما نبود ... کلی گفتم  چون ایشون ک ریپ زدم روی پیامشون گفتن به ما شمالی ...

کاملا منظورتون و متوجه شدم عزیزم و لطفتون شامل حالم شد من نمی‌خوام کسی ازم برنجه حتی مجازی 😘😘😘

خب حالا اسمم یادتون باشه تاپیک میزنم انداممو توی ۴ ماهگی حاملگیم ببینین توروخدا باورتون میشه که ۴ ماهه حامله بودم اونجا یا نه🤣

فدات بشم عزیزدلم..توروخدا دعا کن همینجوری بمونه واقعا این یه هفته‌ای میشه که واقعا فرشته شده برام😍ا ...

نماز بخونی و هر صبح و ب ذکر یخون و صلوات بده ان شاءا.. در امانی عزیزم

در آرزوی مادر شدنم و عاقبت به خیری برای خودم و همه مادرا منتظرا بچه دارا آدما صلوات ...اللهم صل علی سیدنا محمد عدد ما فی علم الله صلاه الدامه بدوام ملک الله...🌹🥰🌺🌹
فدات بشم عزیزدلم..توروخدا دعا کن همینجوری بمونه واقعا این یه هفته‌ای میشه که واقعا فرشته شده برام😍ا ...

عزیزم توکلت بخدا باشه 

انشالله ک زندگیت همون جوری ک دلت میخواد پیش بره،😘😘😘

میشه بگی چجوری همسرتو بخشیدی؟

اونقدر که عاشقش بودم و بخاطر بچم..من زنی هستم نمیدونم بگم بدبختانه یا خوشبختانه روو این طرز فکرم البته از بچگیم اینجوری بودم که میگم آدم وقتی بچه دار شد زندگیش هرررچقدرم بد باشه باید تلاش کنه زندگیشو خوب کنه و هیچوقت بخاطر بچه طلاق نگیره..

ولی اگه جوری باشه ک مشکلات زیاد باشنو بچه هم آزار ببینه اونوقت طلاق..

ولی میدونستم هرچیکه هست این اخلاقِ واقعیه شوهرم نیست و چیزیش شده..تا اینکه بعدها متوجه شدم جاریم خاله هاش دعانویسن و اون دعا مینویسه که از جلو چشم شوهرم بیوفتمو شوهرم فقققط ازم بهونه میگرفت چون دوسم نداشت دیگه..ولی من هیجوقت دست از خوب کردن زندگیم ورنداشتم تا خداروشکر این ۱ هفته.ای میشه شوهرم واقعا از این روو ب اون روو شده