2777
2789
عنوان

اتاق نی نی😍😢

| مشاهده متن کامل بحث + 679 بازدید | 52 پست
تا دو سال که پیش خودتونه؛ تخت کنار مادر بگیر، فعلا کمد و تخت نوجوون اینا نگیر

آره خونه بعدی حتما دو خواب میگیریم ولی فعلا دنیا بیاد اتاق نداره بد نیست؟😢😢

و خدایی هست مهربان‌تر از حد تصور ...🌼
توروخدا زندگی رو به خودت زهر نکن  از این روزای لذت ببر  بچت هم کنارت باشه چی میشه اخه&nb ...

قبول دارم حرفتو

راس میگی...

دغدغه ی بیخودیه ولی یهو افتاده به جونم و ناراحتم کرده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره خونه بعدی حتما دو خواب میگیریم ولی فعلا دنیا بیاد اتاق  نداره بد نیست؟😢😢

نه چرا بد باشه، اخه از اتاقش که استفاده نمیکنه، من خودم بعد دو سالگی پسرم سرویس تخت و کمد گرفتم ؛ قبلش فقط تخت کنار مادر گرفته بودم

ن عزیزم چرا بد باشه نی نی منم  دنیا بیاد میزارمش   تو اتاق خودم

پسر نازم مامان فدات بشه تک دونم😘😘😘😘 . انشالله دامنه همه ی منتظرا سبز بشه .                 خستم از این زندان که نامش زندگیست پس قشنگی های دنیا مال کیست .                                        سکوتم از رضایت نیس دلم اهل شکایت نیس .  

اگه قصد بچه دار شدن داشتی کاش اونجا رو تمدید نمی کردین و دو خواب می گرفتین

اگه صاحبخونه هم همکاری کنه می تونید بلد شید برید دو خواب

خونه اجاره ای هست و الان کمتر از ۱ ماهه که تمدید کردیم

اهان عیب نداره پس رو پول پیش پول بزارین اینسری دو خواب اجاره کنین ایشالله که پا قدم نینیت خوب باشه هر چه زودتر خودت خونه بخری گلم😍😍🤲🤲

فروردین ۱۴۰۰ تست ژنتیک دادم شهریور جوابش اومد ۸ تا جهش تو ژن هام بود حالا از همسرم تست گرفتن انشالله که اون سالم باشه و مشکلی پیش نیاد ۴ ماه دیگه جواب آزمایشش میاد برام دعا کنید   ❤❤              من ته تغاری پاییزم 😍😍👸🍂🍂                                                به رنگ رژم💄💄 گیر نده ..تو از سیاست های زنانه بی خبری... زن ها پای مهمترین داشته هایشان را با رژ لب سرخ امضا میکنند..💋💋💋.❤❤❤❤
نه چرا بد باشه، اخه از اتاقش که استفاده نمیکنه، من خودم بعد دو سالگی پسرم سرویس تخت و کمد گرفتم ؛ قب ...

مرسی عزیزم

منم باید همین کارو کنم چون هیچ راه دیگه ای ندارم

می تونید یه گوشه ی خونه پرده سفید تور توری(یا هر پرده ای)بزنی و اتاق نی نی رو اون جا درست کنی،خیلیییی ناز میشه،یکی از اقوام این کار و کرده با این که خونش خیلیی کوچیکه

لطفا برای شادی روح مادربزرگ مهربونم صلوات بفرستید،۱۴۰۰/۶/۱۸رفتش پیش خدا.فقر چیزی را نداشتن است اما آن چیز پول نیست،طلا و غذا نیست،فقر گرسنگی نیست،فقر همان گرد و خاکی است که بر کتاب های به فروش نرفته کتاب فروشی می نشیند،فقر پوست موزی است که از پنجره یک ماشین به خیابان انداخته می شود،فقر شب را بی غذا سر کردن نیست،فقر روز را بدون اندیشه به سر بردن است       دوستان من قبلا خواننده خاموش بودم😅 هر کسی یه نظری داره پس بیاید به نظرات هم احترام بزاریم،باتچکر🌹دلگیرم از جماعت نی نی سایتی👩‍🦯👩‍🦯           
اگه قصد بچه دار شدن داشتی کاش اونجا رو تمدید نمی کردین و دو خواب می گرفتین اگه صاحبخونه هم همکاری ک ...

دقیقا چند روز بعد تمدید متوجه شدم که باردارم😁

بعضی ها چنان تز میدن انکار از پشت کوه اومدن...کی بفروشه کی بخره خونه رو با شکم حامله....نظر ندین‌ نمی گن دلال هستید سکوت کنید حداقل....یا میگه آیینه آرایش بزار توو هال پذیرایی خدایا اینجا کجاست..یا میگه چرا آمدید کردی بلند شو اخه ب این راحتی ها هست