2777
2789
عنوان

خیانت شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 2088 بازدید | 173 پست
اسی خواهرانه بگم بدت نیادا ، مشخصه در طول زندگی هم انقدر سخت گیر و مغرور و نبخش بودی که خیانت کرده&n ...

نه نبودممم

من بگم شوهرم اینکارو کرده مادرم باور نمیکنه،بس ادا خوبارو داشت،اونقد مثبته شکلش ک نگو.ازش انتظار نداشتم.لب ب شراب نمیزنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من خیلی خوبی کردمااااا  ینی از ظاهر و باطن از خوب خوبتر بودم

خب خوبیا برای زندگیت کردی قرار نیس بکوبونی توسر شوهرت اگ واقعا فکر میکنی ک میتونی کنار بیای ببخش و برو ی زندگی جدید بساز...بچت هم قطعا بزرگ بشه درکت میکنه

گاهی تنها مرگ درمان است...✌🚶‍♀️
مردها خیلی اشغالن 

ن همه مردا...یه مردی میتونه اینجوری ب دست زنش تنبیه شده چطوری جرات کرده خیانت کنه

عزیزم باتوجه شرایطی ک گفتین بهتره یمدت کار ب کارش نداشته باشی یمدت ازهم فاصله بگیرین

..وزن شروع رژیم خودسر۷۵کیلو..وزن شروع رژیم باگروه۶۸..وزن شروع دوباره رژیم۶۵ ...هدف اول ۶۰...هدف دوم ۵۸تاریخ شروع رژیم باکالری۱۳۰۰ جمعه۹ابان۱۴۰۰... بازی تموم نمیشه تاوقتی ک برنده بشم
شرایط جدایی ندارم.خواهرم دم بخته،بچم باباییه

پس برو مشاور تا بهت کمک کنه فراموش کنی .تو امتیازهای خوبی در ازای خطاش ازش گرفتی .به این فکر کن که موندنت باهاشم باز بخاطر خودته که شرایط نداری تا کمتر احساس آدم شکست خورده رو داشته باشی

خب خوبیا برای زندگیت کردی قرار نیس بکوبونی توسر شوهرت اگ واقعا فکر میکنی ک میتونی کنار بیای ببخش و ب ...

چنبار رفتم  تا جدایی

میاد با تیغ جلوم وایمیسته میگ بری زدم

زن قدرتمندی هستی ، هرکسی اینجوری تلافی نمیکنه

ج‌تحقیر‌و باتحقیر دادن قدرت‌نمیخواد عزیزم

..وزن شروع رژیم خودسر۷۵کیلو..وزن شروع رژیم باگروه۶۸..وزن شروع دوباره رژیم۶۵ ...هدف اول ۶۰...هدف دوم ۵۸تاریخ شروع رژیم باکالری۱۳۰۰ جمعه۹ابان۱۴۰۰... بازی تموم نمیشه تاوقتی ک برنده بشم