2777
2789

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

ولی جدی ۸۰ درصد کسایی ک تو تاپیک شام شرکت میکنن غذاهای سنگین   میخورین چطور میتونین😐من ناهار ک میپزم دیگه شام بی شام... گاهی نصف والنهار میمونه واس دختر و شوهرم خودم نمیتونم بخورم

شما رفتار من را دوست ندارید؟پس خوبه.رفتار من هم شما را دوست ندارد😐😁✌من فقط یک واکنش آلرژیک به جهان دارم ...🙄
گناه دارم دعوام نکن ! البته خودم اصلا دوس نداشتم برم شوهرم بخاطر من گفت بریم ولی دلم نمیخواد چون همش ...

نوش جونت عزیزم... به کتفت با شوهرت برو کرونا هم هس بهتر ک نبردنت والا😂

شما رفتار من را دوست ندارید؟پس خوبه.رفتار من هم شما را دوست ندارد😐😁✌من فقط یک واکنش آلرژیک به جهان دارم ...🙄
نوش جونت عزیزم... به کتفت با شوهرت برو کرونا هم هس بهتر ک نبردنت والا😂

اره همش میخوام خودمو قانع کنماما هی دلم میگیره ! اخه فصای بازم رفته بودن انگار فقط من اصافی بودم

ما برعکس آش فقط برا شام میپزیم اخه برا ناهار ادم گشنش میشه خب

اره واقعا سریع بعدازظهر گشنمون میشه ولی نمیخورن اگه برای شام باشع ☹️☹️☹️☹️

ولی فکر کنم بخاطر اینکه نفاخ ناهار درست میکنن ،یا شاید سنگین ...نمیدونم 😑😑😑

الان انقد گفتن عدسی هوس کردم فردا ناهار بزارم .البته شوهرم دوست نداره 😤😤

یه گوشه قلبم تا ابد تو 🫀 ✨۱۴۰۰/۹/۱۶💫۰۱:۵۶:48✨

یه چند تا غذای رژیمی نونی بگید خودم رژیم هستم   شوهرم کبدش چربه

میرزا قاسمی. بورانی بادمجان. ماست کدو. سیب زمینی آب پز یا تنوری. تخم مرغ آب پز. مرغ آب پز. خوراک لوبیا

آها چه جالب👌 ما هم ناهار میخوریم هم شام😄

نووووووش جونتون .

ولی فکرم درگیر شد چرا ما شام اش نمیخوریم 🤐🤐😑☹️☹️☹️☹️

یه گوشه قلبم تا ابد تو 🫀 ✨۱۴۰۰/۹/۱۶💫۰۱:۵۶:48✨