2777
2789
عنوان

خواستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 173 بازدید | 20 پست
همونو بگو میگه من هنوز کوچیکم شوهر میخوام چیکار بعدش حرف بزنیم ساکت میشه انگار دو دله

چی بگم عزیزم ولی خیلی جوونه و بازم موقعیت های خوب براش پیش میاد بیست و یک که سنی نیست مگر ازدواج براش خیلی مهم باشه و جز اولویت های اولیش باشه ولی عجله نکنید که بعدا پشیمون نشه یه دفعه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره شرایط کاریش خوبه و جاداره برای پیشرفت

الان میخوام پیاما رو بهش نشون بدم یه چیزی بگین بهش

نامه ای از طرف خدا🌸🌸🌸بنده‌ی‌ من،طاقت بیار حتی اگه طناب طاقتت به باریک‌ترین قسمتش رسیده،من هستم غصه هیچی رو نخور درستش میکنم..........
چی بگم عزیزم ولی خیلی جوونه و بازم موقعیت های خوب براش پیش میاد بیست و یک که سنی نیست مگر ازدواج برا ...

آره منم اینو میگم نمیدونم والا 

نامه ای از طرف خدا🌸🌸🌸بنده‌ی‌ من،طاقت بیار حتی اگه طناب طاقتت به باریک‌ترین قسمتش رسیده،من هستم غصه هیچی رو نخور درستش میکنم..........

شرایط پسره اوکی بود مثل این که شماعم مذهبی هستین ازونجایی  ک گفتی خاهرت چادریه پس خوانواده ها احتمالن بهم میخورن ولی در کل باید خوده خاهرت پسرو بپسنده ببینه باهاش صحبت کنه اصن ببینه امادگی زندگی مشترک رو داره یا نه ....

شرایط پسره اوکی بود مثل این که شماعم مذهبی هستین ازونجایی  ک گفتی خاهرت چادریه پس خوانواده ها ا ...

والا هنوز دو دلیم آجیم میگه کلاً شوهر نمیخوام 

مامانم بهش میگه موقعیت خوبیه شاید بعداً مثل این موقعیت برات نیاد