2777
2789
عنوان

عشق واقعی :)

| مشاهده متن کامل بحث + 384 بازدید | 50 پست
همش. تگم میکنه اونوقت😐😑

خب محلش نذار😂😂

حتی لایکشم نکن و به روی خودت نیار که پستشو دیدی تا تنبیه بشه🤣🤣

لینک گفتینو                                                              goftino.com/c/cFegpK                                                                                                               اونی که لیاقت مارو نداره، خب نداره دیگه.              غصه کم سعادتی مردم رو هم ما بخوریم؟😌

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هعی😑😂خوشم میاد همشون بچه بودن این..... 😑😑😑

نگو که همسن باباته؟😂

چندسالشه؟

خاکتوسرش خجالتم نمیکشه دنبال جوجه ما راه افتاده😂

شیطونه میگه بزنم دکوراسیون صورتشو بیارم پایین😑😂😂

لینک گفتینو                                                              goftino.com/c/cFegpK                                                                                                               اونی که لیاقت مارو نداره، خب نداره دیگه.              غصه کم سعادتی مردم رو هم ما بخوریم؟😌
نگو که همسن باباته؟😂 چندسالشه؟ خاکتوسرش خجالتم نمیکشه دنبال جوجه ما راه افتاده😂 شیطونه میگه بزن ...

😂😂💋💋در اون حدم ن ولی نسبت ب من ارع 😂💋مرسیـــ عشقم😂😂♥

:)
😂😂💋💋در اون حدم ن ولی نسبت ب اون جوجه ها بزرگترع 😂💋مرسیـــ عشقم😂😂♥

اشکال نداره تا حالا فکر میکردم فقطط فقطط جوجه هارو جذب میکنی الان دیدم نه کاری به سن نداره همه رو جذب میکنی😂😂

فداااات عخشم💋💋😂😂

∆√√√:/

اصل:( شهرزاد _ 15 سالمه:::::::)   خانوم دکتر آینده تونم   >^>^>^>^>^>^>^>>^>^>^>^>^>^>^>^                     >: زندگی مثل کافئین تلخه چون گرفته شده:/ مثل کافئین وقتی ریشم رو بگیرن تلخی و انتقامی درست می کنم که = روزی هزار بار آرزوی مرگ کنن :___________:     _راز خوشبختی چیه؟.... +بحث نکردن با احمق ها....  _فکر نمی کنم اینطور باشه .... +بله حق با شماست^  :::)) :________________:  برنده ها روی کارشون تمرکز می کنن:/ #$$$$بازنده ها روی برنده ها)) به جای کنار زدن اشکات اونی رو که باعث اشکات می شه کنار بزن%&