2777
2789
خیلی خوبه،هزینه ش چطوره حالا ک زیاد میرید؟

هزینه هاش خب خیلی خوبه بروجرد بر خلاف شهرهایی مثه تهران چیزاش ارزون تر و به صرفه تره مخصوصا قیمت هتل هاش

مهندس نفت هستم🤩                                                 هرگز نخواب کوروش ای مهر آریایی بی نام تو وطن نیز نام و نشان ندارد👑❤      مامان دوتا نی نی دوقلو🥲😍❤       درخواست دوستی قبول نمیکنم دوست عزیز من خیلی دیر به دیر به این سایت میام و نمیخام شرمنده کسی بشم🤍        Deutscher Staatsbürger🇩🇪

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بنظرم اگ میخای کم هزینه باشه  شیراز اصفهان همدان شمال همه اینا خوبه

اگ میخای عاااالی باشه برو دوبی

من ۲ بار رفتم بازم آرزو دارم برم

دوستان لطفا درصورتی تاپیک بزنید که : نظرات مخالف رو بتونین پذیرش کنین. و اون کاربر رو به چشم دشمن نبینید.اینجا هزاران کاربر با هزاران نوع تفکر متفاوت وجود داره.

گلم اینجا هم متل قو هستش توی سلمانشهر  مازندرانه اینجا هم قشنگه ولی یکم قیمتش تنده ولی جای شیکیه و از نظر امکاناتش عالی 

مهندس نفت هستم🤩                                                 هرگز نخواب کوروش ای مهر آریایی بی نام تو وطن نیز نام و نشان ندارد👑❤      مامان دوتا نی نی دوقلو🥲😍❤       درخواست دوستی قبول نمیکنم دوست عزیز من خیلی دیر به دیر به این سایت میام و نمیخام شرمنده کسی بشم🤍        Deutscher Staatsbürger🇩🇪