2777
2789
عنوان

چطور از از این منجلاب خودمو نجات بدم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1427 بازدید | 91 پست
واقعا خيلي زشته خانواده شوهرخاله چ ربطي دارن به خودش كه ميگي خانواده درستي نداره خودشم ادم درستي نيس ...

حدسمو گفتم.میگم که تاحالا از خودش ناراستیی ندیدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چطوري دفاع كنه بنده خدا وقتي نميشه صاحب حسابو پيدا كرد ببين نميگم شوهر خالتم دروغ ميگه چون به چشم دي ...

دعا کن برام.شرایطم خیلی بده.دارم دیوونه میشم.هیچی مثل بی ابرویی ادمو داغون نمیکنه

برداشته و فک نمیکرده بو ببرن الانم انکار میکنه 

توقع داری بیاد بگه دستم کجه!

پول برگردون ولی با حسی که داری سخت میتونی کنار بیای

میتونی فامیل قانع کنی ولی خودتو نه

چند سال قبل از کمد خونمون پول کم میشد اون موق کارت مثل الان نبود واسه همین نقد توی کمد داشتیم کلیدم روش بود همیشه یه سری مادرم ماوجه شد از هر دو دسته پول یه مقداری کم شده 

بعد چند بار شک بردیم به یکی از اقوام که همیشه خونمون بود و نوجوان بود و با هم خیلی صمیمی بودیم 

مادرم گف کار همونه من باورم نشد گفتم بگو جن بردلشته باور میکنم ولی اون نه

بچه بودم سخت بود بپدیرم یکی که باهاش خوبیم و صمیمی اینکارو کنه 

شما هم الان همون حس داری باورت نمیشه

روم نمیشه تو چشاش نگا کنم.خدایا ن چرا انقد بدبختم

خیلی سخته اره ولی اگه توفامیل پخش بشه .تااخر عمرهمینجوری نگات میکنن . 

اگربیخبرباشن راحتی . به خواهرت الان زنگ بزن بگو.خودت میدی فقط فامیل هیجکس نفهمه .در این گندونزاری تاهمیشه عذابت میده

اب برای خوردن  هم نداریم... 💚امام رضا💚روصداکن تادستاشوببینی💚 دل مطمن میخواد ودست روبه اسمووون💌💌مهربون تریین امام خداااا من منتظرم نی نی م رو ازخدابرام بگیری🤗👼🏻👼🏻🙋🤰🤰🤱🤱نزدیک۷ساله منتظرم اما ازت ناامید نشدم امام رضا جان. 💞💞اگردلت میخواد اوضاع زندگیت بهتربشه از ته دلت خدارو زیادشکرکن!!! 
دعا کن برام.شرایطم خیلی بده.دارم دیوونه میشم.هیچی مثل بی ابرویی ادمو داغون نمیکنه

كشيدم عزيزم دردتو اما فقط تهمت بود برا همين ميگم خيليم نگو شوهرت دروغ ميگه نميتونمم بگم شوهر خالت دروغ ميگه الله اعلم تو قضاوت نكن زندگي تو بكن 

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 
حدسمو گفتم.میگم که تاحالا از خودش ناراستیی ندیدم

ببين حالا كه همسرت خودش داره واين كارو كرده يا شايدم شوهرخاله ات تهمت ميزنهخودتو قاطي نكن ونشون نده ترسيدي وبگو بين خودتون حل كنيد  اين دوتا هركدوم كه دروغ ميگن فقط توروخراب كردن خدانگذره ازشون 

نيم ديگرمن درقلب زيباي توپنهان است عزيزترينم 😊🧸🎈❤️
اخه از این پولا درمیاره این احمق.نمیدونم دردش چی بوده

دردش پول بقیه بوده پولی که مال خودش نباشه 

این زمونه پولکی بدجور آدما حریص کرد

مردا چشم و هم چشم شدن و به زندگی بالاتر از خودشون حسادت می کنن 

مطمینم متاسفانه.ده ساله دارم با ادمی زندگی میکنم که دستش کجه و نمیدونستم.این داره میکشتم

خیلی میفهممت،خیلی.

حالا پولو باید چکار کنین دارید پس بدین؟

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
خیلی سخته اره ولی اگه توفامیل پخش بشه .تااخر عمرهمینجوری نگات میکنن .  اگربیخبرباشن راحتی . به ...

خانوادم میدونن متاسفانه

امشب باهاش اخرین حرفامو هم بزنم ببینم چه میشه کرد

ببين حالا كه همسرت خودش داره واين كارو كرده يا شايدم شوهرخاله ات تهمت ميزنهخودتو قاطي نكن ونشون نده ...

چجوری تو فامیلی باشم که که به چشم دزد شوهرمو نگا میکنن اخه

خیلی میفهممت،خیلی. حالا پولو باید چکار کنین دارید پس بدین؟

مال حرومه.مگه میشه پس ندم؟ولی مسیله اینه که برگردوندنش ینی اینکه من قبول کردم شوهرم این پولو برداشته

مال حرومه.مگه میشه پس ندم؟ولی مسیله اینه که برگردوندنش ینی اینکه من قبول کردم شوهرم این پولو برداشته

خب چاره چیه بقول خودت مال مردمه باید پس بدی دیگه

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹