2789
عنوان

واکسن زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 286 بازدید | 39 پست
افرین😂ولی اب نمک میزدی بیشتر تاثیر داشت

اگه که به عقیده منه

دوس دارم بهترین نوع واکسن رو برای خودم و هموطنانم بزنن.

هر لحظه ای از عمر من به یاد ایران گذشت... آقایون لطفا درخواست دوستی نفرستید واقعا مایل به معاشرت نیستم. اینجا نظر شخصیمو میگم میتونید باهاش موافق نباشید. معلم زبان هستم مایل بودید میتونید با قیمت منصفانه زبان یاد بگیرید. من لحن شوخی دارم گاهی اوقات چیزایی رو که میگم جدی نگیرید امیدوارم سو تفاهم نشه. ❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

درک نمیکنم انقد مقاومتتونو در برابر واکسن نزدن

متوجه نمیشم. 

نزنیم که بشه چی؟ تا اخرش اینطوری باشیم؟ از یه جایی باید شروع کرد.

هر لحظه ای از عمر من به یاد ایران گذشت... آقایون لطفا درخواست دوستی نفرستید واقعا مایل به معاشرت نیستم. اینجا نظر شخصیمو میگم میتونید باهاش موافق نباشید. معلم زبان هستم مایل بودید میتونید با قیمت منصفانه زبان یاد بگیرید. من لحن شوخی دارم گاهی اوقات چیزایی رو که میگم جدی نگیرید امیدوارم سو تفاهم نشه. ❤️

اگه که به عقیده منه دوس دارم بهترین نوع واکسن رو برای خودم و هموطنانم بزنن.

ماهم خب

ترجیح میدیم از اینا نزنیم

دو دوز واکسنم زدی فک کن نزدی ب شدت مراقب باش

دور از جونتون باشه یکی از فامیلای دورمون دو دوز زد با اونحال خیلیی مراقب بود کرونا گرفت فک کنم هفته پیش بود فوت شد

یعنی میگم واکسن زدن ایمنیه چندانی ایجاد نمیکنه خیلی مواظب باش❤

مدارس امسال بازه؟

خیر باز نیست ولی توی شهر من نوبت فرهنیگان و موسسات اموزشی بوده. و منم با موسسات اموزشی کار‌میکنم چون کلاسامون شاید حضوری بشه

ی سریا ک هنوز میترسن رو میگم.حالا یذره ترس طبیعیه ولی باید ب علم اعتماد کرد

درسته ولی خب اون استرس رو همیشه هست متاسفانه 

ماهم خب ترجیح میدیم از اینا نزنیم دو دوز واکسنم زدی فک کن نزدی ب شدت مراقب باش دور از جونتون باشه ...

اره همچنان مراقبم صد در صد قربان شما❤

ماهم خب ترجیح میدیم از اینا نزنیم دو دوز واکسنم زدی فک کن نزدی ب شدت مراقب باشه دور از جونتون باش ...

بالاتر از واکسن گرفتن کروناست کسی که کرونا میگیره بدنش باید پادتن تولید کنه دیگه درسته اما همونطور که میبینیم طرف تا سه بار چهار بار هم کرونا میگیره پس واکسن هم ایمنی نمیده